lördag 10 april 2010

Sydträffen

Nu börjar de bli kallt Trellehoulla..




Snart nalkas final.. :P

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Idrottsgatan,Trelleborg,Sverige

söndag 4 april 2010

Seger nummer 4

Så blev det en fjärde raka seger ändå, trots annan medspelare än de senaste tre gångerna. 17 lag kom till start. Lite halvdåligt kan jag tycka, men det visade sig att hela 5 (!) lag hoppat av när de fick veta att det spelades poolspel. Därför så ändrade man precis innan till monrad. Personligen tycker jag att poolspel är mycket bättre än monrad, men på klubbråden som man har haft i det Östsvenska distriktet har det kommit fram att man hellre spelar monrad.

I alla fall så skulle det spelas 4 omgångar monrad och sedan semi och final. I första mötet fick vi möta ett lag ifrån Roxen. Spelet stämde bra och det slutade 13-1.

Andra matchen blev en lång och jämn match mot Ulf B och Eva P. Inte nödvändigtvis jättebra spel, men vi gjorde ungefär lika många klot var i varje runda. I slutet blev jag tvungen att skjuta lillen två gånger då de stod på 11 med flera klot kvar i handen. Sedan gick lillen tre gånger till, så fem omgångar i sträck blev noll-omgångar. Vi drog tillslut det längre strået och vann med 13-11 efter nästan 2,5 timmes spel. Arrangörerna gnällde lite på mig, på skoj givetvis, att jag nu skulle betala två startavgifter för att jag spelade så länge. Min kommentar tillbaka var att; så kan det gå när man väljer att spela monrad utan tidsbegränsning. ALLA får vänta...

Tredje matchen spelades mot Pauli M och Anna-Karin G. Lite sådär spel, men vi vann med 13-5 och seglade upp på bana 1 igen.

Där fick vi möta paret Eriksson från LEJ. Vi gick snabbt upp till 9-1 och matchen slutade 13-3 tror jag om jag inte kommer ihåg fel.

Tre av de fyra lagen vi mötte i grundspelet gick också till semi tillsammans med oss. Vi fick möta Pauli och Anna-Karin igen och nu blev det lite jämnare spel. Vi ledde ett bra tag, men de kom igen och det stod 8-8 innan vi tog en fyra och rundan efter tar vi är poäng nummer 13.

I finalen fick vi möta Lejonkulan igen och där finns inte så mycket att säga. Vi går återigen snabbt upp till en 9-1 ledning och vi tar en fyra och vinner tävlingen.