onsdag 4 november 2020

Covid-19

 



I nästan ett år har vi haft denna smitta över oss som ett regnmoln som inte vill försvinna. Otroligt jobbigt och tråkigt att inte få göra saker man vill när man vill. En livstil vi i tex Sverige inte är vana vid. 

Många har blivit svårt sjuka och för många har livet varit priset för denna smitta. 

För fler har det gått bättre. Vilket är skönt. Men kanske det bara är en tidsfråga då denna hemska smitta fortfarande härjar fritt. 


-Varför? Jo, vi följer inte myndigheternas råd och bestämmelser. Vi har de ganska lugnt i Sverige gällande myndigheternas restriktioner. Ändå är det väldigt många som ska utmana Corona och myndigheterna in i det sista. 


Tänk om du klarar dig bra. Du får bara en enklare ”förkylning”. Men dina närstående som du hinner träffa innan smittan utbryter på dig själv. Tänk om du smittar dom och dom inte har samma antikroppar som dig? Eller att Covid-19 helt enkelt blir tuffare för dom. Kanske får sätta livet som pris. Det hade inte varit kul.


Stanna hemma. Gör sånt som ni normalt sätt inte hinner göra eller velat göra länge. Håll ihop familjen och håll avstånd till andra. Så kan vi begränsa denna smittspridning så gott de går och så få som möjligt behöver bli svårt sjuka och kanske dö av Corona. 


Vår sport/hobby (beroende på vilken nivå vi vill utöva den på) finns kvar sen också. Men det hade varit roligare om så många av oss som möjligt får uppleva det senare också.

 



Stanna hemma så mycket det går! Följ dom jävla restriktionerna som myndigheterna ger oss så vi blir av med detta elände som just nu hänger över oss alla. 






Boulekulor.se                     eldera                         boulenciel                         JA Sport AB