lördag 12 januari 2013

La MÔ Prestige Héritage 110

La boule bleue släpper en ny kula.

La boule bleue MÔ Prestige Héritage 110 kommer släppas i både en rostfri variant med namnet MÔ Prestige Héritage Inox 110 och i stålkol variant med namnet MÔ Prestige Héritage Carbone 110

Priserna kommer landa någonstans vid Carbone: 2300:- och Inox: 2700:-
Skinn väskan på köpet

onsdag 9 januari 2013

Formation avec Coccinelle

På senare tid kan man säga att vi har fått tillbaka två spelare på allvar! Två spelare som redan nu tagit ett stort kliv framåt i sin utveckling som boulespelare.

YouTube Video

Thor Andreas Hjelm är tillbaka igen. Han hade det lite tungt med tekniken under 2012 men nu har killen fått ordning på den och bankar som attan!! Bra teknik, bra bollfärd fram mot målet, vilket ger stann på skotten. Du är tillbaka Thor! Och det är kul att se dig i denna form och framför allt den glädje du visar upp igen på boulebanan. Jag njuter grabben!! :)

YouTube Video

Den andre liraren som som haft det tungt under 2012 är Tobias Svensson. Han inleder 2013 med att vinna Fyrlingen. Vilket är riktigt bra gjort. Men framför allt så spelar han väldigt bra. Vilket är i mina ögon bättre än turneringssegrar. För spelar man bra kommer segrarna. Men tvärtom är ingen garanti.
Välkommen tillbaka Tobbe! Fortsätt nu så här så kommer det gå riktigt bra för dig!! :-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 7 januari 2013

Fyrlingen 2013

Vi startar året med en tredje plats i årets första Nationella tävling, Fyrlingen i Borås. Vi spelade aldrig riktigt bra och det har vi så klart fått höra och läsa på diverse ställen. Men vi blev ändå delad trea. Och två utländska lag före oss. Alla dom som klagar och tycker dom är bättre, vilken placering fick ni? Vi går i stort sätt alltid till minst semifinal oavsett vilken form vi har. Och det är ju en styrka och ett bevis på en högre lägsta nivå. Och garanterat orsaken till att vi är rankade 1:a, 2:a och 3:a i Sverige. Vill passa på att tacka Herman och resten av Grankottarna för ett perfekt arrangemang. Ni är grymma!!!


Laget: Joachim Andersson, Jessica Johansson, Rickard Nilsson, Thomas Wiede
Gruppspelets resultat: 3-0, 3-0, 2-0
Slutspelet: 2-0, 2-1, 0-2

Jag och Jessica tackar även Rille och Wiede för en väldigt rolig och trevlig helg!