torsdag 7 februari 2013

Coccinelle


Svenska cupen öppen
Kval. Åstorp 16-17 februari 

Coccinelle PC har alltid lyckats bra i Svenska Cupen. Premiär året kom silvret och redan år två kom guldet som också tog klubben till Europa Cupen och en bronsmedalj i den samma. Sen har klubben tagit brons medalj i samtliga cuper efter det. Kanske det är våran tur att vinna i år!

Svenska cupen dam
Final. Göteborg 23-24 februari

Coccinelle PCs damer har spelat sig till guldmedaljen i tre av de fyra sista årens finaler. Guld 2012, 2011, 2009. Silver 2010.
I år har vi en del nyförvärv på damsidan som är intressanta. Och det kan bli intressant och se hur de andra klubbarna formerar sina damlag.


Anders Larsson, närmast från Nobel Petanque har nu gjort klart för spel i Coccinelle PC. Vann bland annat DM trippeln ifjol ihop med Sven Jönhede och Mohammed Ghettas. Anders är en pigg kille med huvudet på skaft. Fantastiskt trevlig och en spelare som klubben behöver. Han sprider lugn och glädje och är en fantastisk kille att ha på mitten i ett trippellag. Jag hälsar dig välkommen i gänget i Anders!

tisdag 5 februari 2013

Svenska Cupen




Nu är det dags igen. Svenska Cupen står för dörren! 16-17/2 är det dags för kvalet i den öppna cupen i Åstorp. Och den 23-24/2 är det finalspel för tjejerna som dubbla regerande mästare!
Lagen är nu uttagna och skickade till de berördas mail.

CPC, nu kör vi!!




- Posted using BlogPress from my iPad

Träning

Måndagsträningen var väldigt givande. Många på plats och spelkvalitén blir bara bättre och bättre. Ett par seriösa matcher och kast med extra handled var vad jag tränade idag. Handleden måste igång igen som förr!

På plats: Anders Rubin, Kerstin Hjelm, Kjerstin Andersson, Thor Andreas Hjelm, Anders Larsson, Simon Åkesson, Jessica Johansson och jag.

Testade nya klot och ny magnet idag. Magneten var riktigt bra ;-)
Kloten var fantastiska! MS L'IT. Dom var jätte sköna i handen. Dom känns verkligen mjuka i handflatan. Lägger man med skapligt hög båge, som jag brukar göra, stannar kloten inom 50 cm efter nedslaget. Rullar man kan det vara svårare att få stop på kloten. Skjuter man.... WOW!