lördag 19 november 2011

!!! TÄVLING !!!

Priset är en officiell VM tröja från F.I.P.J.P i storlek Large.


Hur många SM guld har Jessica Johansson? 
och
Hur många gånger har Joachim Andersson vunnit DM singeln i Sydsvenskas distrikt? 

Vi kommer lotta ut tröjan till en av dom som har lämnat rätt svar på frågan i bland kommentarerna.
Fler tävlingar är på gång. Bouleklot, bouleväskor, boule kläder utlovas i priser.. :) 

fredag 18 november 2011

I morgon blir de tävling här på bloggen!

Fina priser kommer att delas ut!


- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

torsdag 17 november 2011

Slump, eller va kan detta betyda?

Jag går förbi ett gäng postbackar på Tryckfolket Distribution AB och tre lappar sitter kvar på de tömda lådorna. Slump? Eller finns där någon mening med detta?

onsdag 16 november 2011

Klubbträning

Jessicas skott för match i sista matchen...

YouTube Video

- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

Snyggt

Snart fyller man ju år......

måndag 14 november 2011

Yngre juniorläger i Malmö

Lägret startade på fredagen med spel i Bouletoftahallen i Malmö tills alla var samlade. Resvägen för deltagarna var ju från alla Sveriges hörn så ungdomarna droppade in lite då och då.

Ledare på lägret var Leif "Tullen" Rappner, Kerstin Hjelm och Yvonne Åkesson, Kjerstin Andersson.
Tränare var Jessica Johansson och Joachim Andersson. Fick lite hjälp på söndagen av Marco Silfverberg.
Medhjälpare var Thor Andreas Hjelm, Simon Åkesson och Tobias Svensson.


Lördagen startade 9:00 i Bouletoftahallen med lite lägg och skytte tävlingar för att komma igång. Sen blev det stationsövningar med olika upplägg. Vi gjorde en liten tävlingsbana med övningar också som var uppskattat. 
Detta följdes upp med lite trippel matcher och dubbelmatcher. Mat och dricka fanns hela tiden. 7:45-8:30 var det Frukost, 12:00-12:45 Lunch, 17:30-18:30 Middag och där mellan fanns det bullar, frukt, saft och vatten till överflöd! 


Under lördagskvällen hade vi lovat att hitta på någon aktivitet så vi inte bara spelade boule hela helgen. Så vi tog alla ungdomarna och gick och bowla på Bigbowl i Malmö. 

Söndagen startade som lördagen med lägg och skytte tävlingar. Följt av nya stationsövningar. Efter fikat körde vi på med trippelmatcher samtidigt som jag, Jessica och Marco Silfverberg tog hand om 3 ungdomar som vi försökte hjälpa en och en med saker som dom undrade över, ville förbättra eller som vi såg att dom skulle tänka på eller förbättra. Den där lilla personliga tiden med dom betyder så mycket. Och vissa visade på stor förbättring direkt precis som att några behöver träna bort en oönskad snedskruv tex. Sen fanns det dom man bara behövde diskutera med. Wille Silfverberg har ju redan en bra teknik men behöver hjälp med annat som direkt eller indirekt kan förbättra honom som boulespelare. Och sånt snackade vi om medan man med nästa deltagare fick stå och kasta klot i 15 minuter. 

Dom här ungdomarna är helt fantastiska. De bättre hjälper dom något sämre. De äldre ser till så de yngre hänger med.. Att vara ledare för dessa ungdomar är riktigt härligt! Dom är exemplariska på alla sätt och vis. Jag kommer ha många goda och trevliga minnen med mig efter Coccinelles första läger för ungdomar. Jag är glad att vi genomförde detta ihop med Tullen. Utan Kerstin Hjelm och Yvonne Åkesson hade det troligen inte gått att genomföra. De har stått för allt jobb innan lägret och allt jobbet bakom kulisserna under lägret. Min mor som öppnade och stängde hallen. Utan henne hade vi troligen inte ens fått vara i hallen över huvudtaget. 

Jag vill tacka alla som varit inblandade i lägret på något sätt. Alla verkar nöjda och glada med vad vi hade att erbjuda dom. Vilket gläder mig/oss. Innan en sån här grej är man alltid lite orolig om man missat något. Men det verkar som om allt klaffade. Hoppas alla ungdomarna framför allt är nöjda och fått något med sig hem att förbättra under träningarna framöver. Det var för er skull vi genomförde det här! Tack alla, och jag hoppas jag inte glömt någon. Detta får vi göra om någon gång...