lördag 7 juli 2012

Nationella ungdomslägret, tredje dagen.




Lägrets varmaste och soligaste dag. Och tvångs drickande infördes. Men ingen klagade trotts den extrema värmen under dagens andra träningspass. Dagens första träningspass var uppdelat i olika grupper så att jag, Jessica, Henri, Thor och Gustav kunde ge ungdomarna personlig coachning. Ett lyckat inslag från vinterlägret vi hade i Malmö förra året.


Emelie Csapo. Behöver jag skriva mer? :)


Efter en lång och varm dag på boulebanorna lägger sig en del tuffa tjejer på bänken och vilar sig mellan de avslutande kasten..


Många bad pass blev det idag under lägrets varmaste och soligaste dag.


Innebandy och fotboll blev kvällens aktivitet. Själv var jag med under innebandyn. sen orkade inte denna kroppen mer... Men man ger allt för barnen!!


Alla de härliga ungdomarna och ledarna!




- Posted using BlogPress from my iPad

Emelie briljerar


YouTube Video



- Posted by Joachim Pimmen Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

fredag 6 juli 2012

Nationella ungdomslägret, andra dagen.




Samling!




Skyttestafett! Ett juniorlag, ett miniorlag, ett ledarlag och ett yngre juniorlag. Alla med olika avstånd till klotet man skall träffa. Ledarlaget vann inte!



Sandra och alla andra ungdomarna på lägret har fått vars en vattenflaska! Det är varmt på banorna. Och solen tittar fram lite då och då..



De flesta badade efter middagen och tills det var dags för grillning. Mysig kväll med lite bollspel och gräshäng..



Per Åkesson visar hur grillning går till! Grillmästare är vad han är!



Så här mysigt har vi det när vi käkar grillad korv...



Killarna har de inte sämre dom...



- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Bosövägen,Lidingö,Sverige

Mondial la Marseillaise





Rocher, Robineau och Dubois vinner Mondial la Marseillaise för andra gången ihop. Imponerande!


- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 5 juli 2012

Nationella ungdomslägret, första dagen.




Lägret har börjat och Bosön är belägrat av 33 unga boule entusiaster och ett gäng ledare. Vi hade vår egen buss (se bilden nedan) som hämtade upp ungdomarna som kom från alla möjliga håll till Centralstationen i Stockholm.





11 uppritade banor har vi till förfogande plus en grusplätt minst lika stor. Banorna håller världsklass! Här borde arrangeras tävlingar ;)


Jessica instruerar två av deltagarna, Lava Franck och Emelie Csapo.


Mästarvillan här på Bosön är magnifik!


Var bara tvungen att ta denna bilden. En Nostalgisk bild som förmodligen endast Andy Strandberg minns ;)

Första dagen avklarad. Och den blev väldigt lyckad tycker jag. Direkt efter att alla samlats på Bosön hade vi genomgång av regler och tider. Sen lite boulespel där Tullen satte ihop lagen. Lunchen avklarades där efterrätten var minst sagt mest populär! Mer boulespelande efter maten och en del gick och badade både i havet och i poolen. Efterkvällsfikat var det friaaktiviteter fram till läggdags 22:00.
I morgon har vi en fullspeckad dag framför oss med massor av boulespel, stationsövningar och grillparty att se fram emot.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Bosövägen,Lidingö,Sverige

Tiden innan alla kommer...




Just nu är tiden på Bosön väldigt fridfull. Här är så tyst och lugnt.. Om ett par timmar kör vi igång!



Bosön har ordnat riktigt fina banor till oss! Personalen på Bosön är bäst!


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:VILLA TUREBERG BOSÖN,Lidingö,Sverige

Bosön

Så här ser områdët på Bosön ut. Många av ungdomarna har varit här tidigare då vi brukar sova här här under Prins Bertils Juniorcup.


Och som vid förra årets PBJC, bor vi i huset Ledaren. Ett nybyggt vandrarhem där allt ingår! Kan tänka mig att den gångna natten kommer bli den tystaste. Senare i dag anländer alla ungdomarna. Det här kommer bli kul!



Spelplatsen ser bra ut. Banorna är hårda, har aningen lutning och småsten. Världsklass! Perfekt!


Allt är checkat klart! Nu kör vi!!

onsdag 4 juli 2012

Nationella ungdomslägret på Bosön

Då var det äntligen dags för det årliga Nationella ungdomslägret. I morgon startar lägret så smått och håller på ända till på söndag lunch. Vi kommer blogga om det mesta under lägret här på bloggen. Så vill ni följa framtidens boulespelare är det bara att besöka sidan lite då och då! Här kommer det hända saker framöver!

Dags för bouleläger igen!

Jessica har uppvisning!



Klubben som fixar det. Så klart!!






Hedra Janne!

Vill man inte åka till Göteborg och spela en propaganda tävling i Zabbar Neangs regi kan man åka till Tyringe och spela Jannes Minne. Alla klagar på att det finns för få trippeltävlingar. Och nu finns det en i Skånes gamla "boule-Mekka" Tyringe (nästan mitt i Skåne). Åk dit och spela och hedra vår allas Jan Sjölander.

måndag 2 juli 2012

Landslagsövningarna

Joachim Andersson, Strandcupen i Varberg 2012

Landslagsövningarna är gjorda. Jag skrapade ihop 74 poäng denna gången och Jessica 70 poäng. Mest nöjd är jag med att jag bara hade två 0:or. Alltså två missade klot. Jessica hade 5 stycken men fler 5:or än mig.


Dessutom Tränade Jessica mängdträning i form av skytte. 100 skott på vardera 6-7-8-9-10 meter. Och inte bara det. Utan skotten var på klot bakom klo, så kallad, "Sautée".


Bild tagen av Charlotte Thorén

söndag 1 juli 2012

Strandcupen, Varberg

Dagens dubbel spelades med med Jessica (igen). Det gick inget vidare. 13-6, 13-4 och 4-13 är inga resultat som känns bra. Vi spelade färre matcher under hela Strandcupen än vi gjorde ena dagen under Lindomespelen. Att förlora är inte hela världen iof. Men spelet har varit horribelt! De lilla som var bra är inte ens lönt att nämna! Det kan bara bli bättre! Så dåligt var det!!


Nu blir det träning och hitta tillbaka till formen för oss båda. Samtidigt ska vi se till att fixa ett grymt Nationellt juniorläger i Stockholm torsdag-söndag. Det ska bli otroligt kul och spännande!


Ali Abdi Aden, min blivande dubbelpartner.. ;-)



Här vi Anton och Alicia Köhalmi. Blivande SM segrare i mixed. Kom ihåg var ni hörde de först!



- Posted using BlogPress from my iPad