lördag 26 maj 2012

torsdag 24 maj 2012

Träna Tire à la sautée

Idag blir det en liten extra träning. Det känns som att handleden inte är med till 100% och därför måste jag få igång den igen. Och då brukar jag köra dessa två övningar i mängdträning. Tire à la sautée, skott på kula bakom och höga, välriktade plomberingar så att handleden måste jobba. Detta brukar fungera för mig.. 

Skott på kula bakom. Alla möjliga avstånd.


Höga plomberingar som ska träffa specifika nedslag.




onsdag 23 maj 2012

Träning och nya klot

Idag var det träning på klubbens banor i Folkets Park mitt i stan!

Alltid kul att träffas och träna lite boule. Idag var det riktigt speciellt.. Jag börjar med att slakta Jessica i två singlar, 13-6, 13-2 och sen försvinner allt! Jag kan knappt kasta kulan så dåligt det känns. Känslan kom tillbaks i slutet av träningen dock. Men för modligen hade vi bara för roligt under kvällens träning!

På fredag är klubben inhyrd för att visa och hjälpa till att arrangera en tävling vid Swedbank Arena i Malmö. Ska bli riktigt skoj! Och förhoppningsvis kommer dom bli jätte nöjda för vad vi har att erbjuda dom.. Spännande.. :)

Fick ett gäng nya klot idag som förhoppningsvis kommer att skickas ut i veckan. Så ni som beställt klot kommer snart bli riktigt glada!

Mina nya MS STRA 72 700 med gravyren 39 COCCINELLE

tisdag 22 maj 2012

Licenserna klara

Då var våra licenser klara för spel utomlands.

30, 38 och 39 licenser. 

Rickard Nilsson

Rickard prövar på höjdhopp!

YouTube Video



- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

måndag 21 maj 2012

DM 2012

Årets DM är avklarat och för klubben del måste vi vara nöjda. Totalt sätt tog Coccinelle PC 32 medaljer i Ljungbyhed.

14 GULD, 5 SILVER och 13 BRONS

Tror även att vi vann klubbligan tillslut! ;)

Vad finns det att skriva om årets DM då?
På juniorsidan kan man nämna att det faktiskt arrangerades tävling för dom. Det var nog ett tag sedan DM blev av för juniorer. Men nu fanns det ett par lag på plats och klubben hade lade beslag på massvis av medaljer i alla discipliner.
Våra veteraner kämpade på och hade problem att få spelet att stämma. Men dom kämpade ner motståndet och fick ett gäng medaljer med hem. I den öppna klassen tog klubben hand om alla guldmedaljer förutom trippeln. CPC har nog tagit den medaljen sedan 2007 men blev alltså av med den 2012. Vi hade massor av spelare på plats i alla disciplinerna. Vilket är glädjande. Men att klubben har 12 av 30 startande i öppen singel är inte speciellt glädjande för sportens skull. DM i Ljungbyhed var riktigt bra arrangerat och i en miljö som är av världsklass. Enda nackdelen är väl möjligen att det ligger lite off. Men det vägs upp med den fina naturen. Utslags givande banor, kanske lite för mycket tjola-hoppsan ibland. Men mycket bättre så här än plana fotbollsplaner. Sydsvenska Bouleförbundet fick verkligen ihop ett bra arrangemang på ett nytt trevligt ställe! Well done! 
Men varför kom inte fler lag till start?


Personligen då?
2 guld och 1 brons. Det är okej. Guld i mixed och singel, brons i dubbel. Mixeden betyder mycket för mig. Singeln fick betydelse efter hand. Och dubbeln var något nytt då jag spelade med Simon Cohen, vilket jag aldrig gjort tidigare. Vi hade många chanser till extra poäng och spelade för att avsluta matchen flera gånger. Men det låste sig och vi förlorade med minsta möjliga marginal, 12-13. Trippeln är inte så mycket att orda om. 6-13 och det studsade inte riktigt vår väg i denna matchen. Singeln var så där kul. Men att möta Rille är ju alltid kul då han är en utpräglad singel spelare. Och en väldigt duktig sådan dessutom. Men efter många om och men stod jag som segrare i den matchen och senare även i finalen mot Bosse Person som jag förlorade mot för två år sedan, även den gången möttes vi i finalen.

Ett godkänt DM för min del. Men inte mer än så!

söndag 20 maj 2012

Mohammed Ghettas

Mohammed Ghettas!
Trippelmästare i öppen klass 2012
Mohammed Ghettas, Sven Jönhede och Anders Larsson






- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

DM trippel

Stod över första matchen då det endast kom 12 lag fördelat på 4 pooler kom till start.

Andra matchen mot PHX Lasse "Hulken" Svensson, Niklas Nyström och Bodil Tjäderkvist slutade med seger, 13-1.

Kvartsfinal
6-13 mot Roger Svensson, Bosse Persson och Kim Olsson

Juniorerna tog guld! Igen!!

Juniorerna Daniel Eriksson, Sebbe Hjortander och Tobias Svensson CPC förlorade semifinalen mot Sven Jönhede, Anders Larsson och Muhammed Ghettas Nobel med 12-13.





- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

Så här långt...

Så här långt har klubben lyckats lägga beslag på dessa medaljer i årets DM i Ljungbyhed.

MIXED DUBBEL
2 guld, 2 silver, 2 brons

SINGEL
4 guld, 1 silver, 1 brons

SKYTTE
3 guld, 1 silver, 3 brons

DUBBEL
3 guld, 0 silver, 5 brons

Totalt (så här långt): 12 guld, 4 silver, 11 brons




Idag är det dags för det avslutande trippel spelet. Jag spelar med Jessica Johansson och Rickard Nilsson. Vi är titel försvarare och ska försöka ta guldet för tredje gången i rad.