lördag 7 augusti 2010

Helsingborg

Vinnarna och tvåorna i Kärnan cup öppen dubbel.



Nu har vi äntligen hittat den!


Tröjan som kommer pryda de svenska mästarna i trippel nästa säsong, 2011..


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Kärnan cup




I Kärnan cup i år kör dom Monrad 5 omgångar utan slutspel och på tid...

Oj, vilken tur vi inte anmälde oss för spel. Detta är, helt enligt mig, sämsta spel upplägg man kan ha i en tävling.. :-(

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Gårdagens stora inköp

Ett nytt rutigt måttband är aldrig fel! :-)





Nu gäller det bara att packa ner detta tillsammans med dom andra boule grejerna.. ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

måndag 2 augusti 2010

Ny kula från VMS

Direkt efter SM presenterar VMS en ny kula.

MS120 är namnet på den nya super kulan!

Önskar man beställa dessa kan man göra det via mail: joachim.andersson@coccinelle.nu. skicka med önskad storlek och vikt, adress och telefonnummer. Så väntas denna nya fantastiska kula anlända till Sverige i augusti! Priset kommer hamna runt 1200-1300:-

söndag 1 augusti 2010

SM ur min synvinkel

SKYTTE

Jessica skulle även deltaga i skyttet. Så jag var ju "ändå där". Många juniorer passade på att fråga om jag ville vara deras sekundant till dom under skyttet. Och klart jag kunde det. Det slutade nästan med att jag var sekundant till hälften av deltagarna kändes det som ;)
Jessica tog Guldet :)


MIXED

I mixed var meningen redan för ett år sedan att mitt och Jessicas mål var att vinna detta guld. Vi var illa på det mot KÄRNAN. Linda och Henri hade lika gärna kunnat vinna matchen som vi knep med 13-12 efter ledning 12-6. Efter den matchen kändes allt lugnt. Och från min sida kändes det säkert hela vägen till slutet. Lite orolig i finalen då den tog väldigt lång tid.


SINGEL

Vann 2 matcher i poolen. Inget speciellt att säga om det. Vi hade roligt undertiden dessutom. Roliga banor där uppe på krönet. Första på morgonen blev för svår. Jessica och jag besökte city of Falun istället i det fina vädret.

TRIPPEL

Denna klass har vi som lag satsat hårt på. Stabilt spel i poolen. Och inte förr än i kvarten låg vi lite pyrt på det. Vi spelade ruggigt dåligt alla 3. Och vi kunde varit borta i den matchen. Men vi lyckades till slut knipa den segern med 13-10. Många har haft synpunkter på hur vi ställde upp oss i finalen. Men vi har bytt till den uppställningen i många matcher under trippelspelet då Jessica inte velat skjuta för hon känt sig osäker och haft dålig utdelning. Lag bygget och satsningen resulterade i GULD!! Jag och Rille har spelat flera år ihop nu. Nytt var det ju att ha Jessica med oss. Men det var både roligt och gav både mig och Rille ny energi i "LAGET"

DUBBEL

Dubbel spelet kändes riktigt fel. Dom uppsatta målen jag och Jess haft gav oss GULD. Mixed och trippeln. I dubbeln var det väldigt svårt att kämpa och göra oss själva rättvisa. Lite nöjda redan och väldigt trötta efter en lång vecka med mycket boulespel taskigt väder. Krafterna var slut och lika nöjd för det var jag.


ÖVRIGT

Var dessutom prisutdelare till miniorer, yngre juniorer och juniorer i trippel och dubbel.
Och om inte det var nog. Så hann jag med ett (halvt) SBF styrelse möte och ett UNK möte under veckans gång. Tycker det gick bra med det mesta under SM. Arrangemanget får bra betyg från mig. Synd att det inte var något bättre väder. Men det kan man ju inte råda över.
Mer än så här har man inte hunnit med. Förutom ett par restaurang besök, ett par tårtor och ett besök i shoping centret Kupolen i Borlänge där vi bodde.

Foton tagna av: Rickard Nilsson och Lasse "Redaktören" Franck

SM sista dagen..

För andra gången var jag prisutdelare för våra juniorer, yngre juniorer och miniorer i klassen dubbel.


Många medaljer går de åt på ett SM! ;-)


Följt av grouphug!! :P CPC/LID


Coccinelle Petanque Club slutade på en hedrande 3:dje plats i klubbligan!


Man kunde ju inte åka hem förr än man vandrat upp i backhoppar backen! Jess och jag tog trapporna upp! Väl uppe var en underbar utsikt! :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu