lördag 17 oktober 2015

Par i knektar

Laget: Joachim Andersson, Micke Elander

Poolen:
13-? mot Åsum
13-? mot Tyringe
13-? mot Knäred

Kvartsfinal:
13-? mot Kosta

Semifinal:
13-? mot Ronneby

Final:
3-13 mot Jonas och Freddie




söndag 11 oktober 2015

Till helgen är det dags igen!

2015 är/var mitt bästa år resultatmässigt. 1:a på rankingen efter 2 SM guld (mixedtrippel och dubbel), Guld i Svenska Cupen (3:e året i rad) och Elitserien ihop med Coccinelle PC. Spel i Europacupen (3:e året i rad/9 gången totalt). Guld i 3 Nationella tävlingar, Fyrlingen i Borås, Lindomsespelen i Lindome och Strandcupen i Varberg. Ett par DM guld. Guld i Hvetlanda Bouleevent och Wendes Open. Finalförluster i Internationella Hedebo Open, Danmark och EuroFight i Skövde. 2:a i dubbeln i Lindomespelen. 3:a i DM dubbeln och andra ströplaceringar..

Det blev inget mästerskapsspel för mig detta året heller. Vilket för mig var en väldigt stor besvikelse. Och det enda jag inte kunde påverka själva. Besvikelsen har börjat lägga sig något. Men om sanningen ska fram svider det fortfarande. 


Till helgen spelar jag tävling igen och det var ett tag sedan känns det som. Jag ska lira i Par och Triss i knektar i Tyringe. En helg med goda vänner och massa boulespel. Sen höjer vi blicken igen och sätter nya mål inför 2016.. Skam den som ger sig!