lördag 29 maj 2010

Invigning av boulebana i Ljunghusen

Idag var Sydsvenska Bouleförbundets ordförande Kjerstin Andersson, Coccinelles Jessica Johansson och jag själv i Ljunghusen och invigde en boulebana. Moderat ledaren Göran Holm klippte snöret och sedan spelade jag och Jess en singel när Kjerstin beskrev regler, taktik och teknik.. Kul..




Träffade en gammal vän på plats. Kenneth Holm. Leslie Holms bror. Väldigt trevligt att snacka gamla boule minnen.. :)




Efter spelandet var vi bara tvungna att besöka en världsberömd strand. Ljunghusen.. Riktigt nice, varmt, sol, super fint väder :)

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

tisdag 25 maj 2010

Ljuspunkter

Har du något som du har som en ljuspunkt under din tid som boulespelare som du kan se tillbaka på och le? En match, en kula, en känsla, en förebild? Något som du är stolt över? Något som du tänker på när regnet öser ner under tävling och du försöker hitta en anledning till varför du står där med risk att åka på en förkylning?

De ljuspukterna kanske man borde tänka på lite oftare. De kanske hjälper oss att hitta glädjen till att spela igen, för just nu känns det som om de som har den sanna glädjen är få. Det mesta man hör är klagomål på allt och alla. Det kommer även från min sida. Lite glädje för spelet är aldrig fel.

söndag 23 maj 2010

Nationellt junis läger!


Alla som läser och följer bloggen! Se nu till så alla juniorer får möjlighet till detta läger. Det kommer bli ett super roligt läger för alla boulespelare, elit som nybörjare! :)




- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu