fredag 3 augusti 2012

VM, Marseille.




Snart är det dags för VM-uttagningar och det märks på diverse plank och bloggar. Lite kul är det med alla lagkonstellationer som dyker upp lite här och där.

Spännande och nervöst är det i alla fall! Det är ju trotts allt de största målet av dom alla! Att lira VM. Och då speciellt när VM arrangeras i Marseille, Frankrike.

Läste på Maria att det inte finns några svenska spelare som lyckats i VM. Och det håller jag absolut inte med om! Det finns ett gäng som jag tycker lyckats i VM.
Lyckats med att ta medalj har ingen gjort än. Men att lyckas i VM måste vara att spela lika bra på VM under den press och de situationer som råder i ett VM som hemma. Att inte vika ner sig och prestera sämre än normalt. Då tycker jag man lyckats på ett VM. Att laget sen inte når semifinal är inte samma sak! Utan då har motståndarna spelat ännu bättre. Och det kan man själv inte påverka. Men att spela minst lika bra på VM som här hemma kan man påverka! Och då har man också lyckats!


Men under VM i Marseille kommer det lossna! Det är jag övertygad om!!




- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 1 augusti 2012

Landslagsövningarna

Landslagsövningarna är gjorda.
Denna gången likt förra på grusplanen där vi bor.

Jessica 72 poäng

Joachim 77 poäng

För min del känns det väldigt bra. Snart skall dessutom VM uttagningen ske. Och det är lite spännande då man verkligen vill till Marseille och spela! Det kommer bli stort! VM i Marseille är mitt största mål, och enda mål... Jessicas mål är Dam-VM i Belgien. Och dit får väl jag åka och titta också. Kan bli kul :)

måndag 30 juli 2012

Sasha kan bli vår

Sasha är en 10 veckor gammal Tik. Sasha är en blandras av följande: Rhodesian Ridgeback, Amstaff, Jämthund och Labrador.
















Visst är hon söt? :)


- Posted using BlogPress from my iPad

On topp!

Jessica Johansson, Coccinelle PC

söndag 29 juli 2012

Vackert!

Då var poängen för SM inlagda. Och så här ser den ut! Vackert!