lördag 23 oktober 2010

Andra raka


Carlsson tvåmålsskytt för SSK      
                                      
  Mattias Carlsson slog knock på Färje- 
  stad när han gjorde sitt andra mål    
  och utökade ledningen till 3-1 bara   
  16 sekunder in på tredje perioden.    
                                        
  Till slut kunde Södertälje vinna med  
  4-1 och ta sin andra raka seger.      
  Förutom Carlsson var målvakten Pontus 
  Sjögren matchvinnare.                 
                                        
  -Vi är absolut på gång, säger SSK:s   
  Stefan Bemström till Canal Plus.      
                                        
  Färjestad började bäst, utan att få   
  utdelning. -Målskyttet igen. Vi är    
  inte nog stabila, säger Rickard       
  Wallin.                               

fredag 22 oktober 2010

onsdag 20 oktober 2010

Skönt med en liten paus

Just nu händer det inte så mycket boulespelsmässigt. Åtminstone för mig. Nästa inplanerade tävling är den 6 november i Lindome, då jag ska försöka försvara första platsen från förra årets Halloween. Jag har inte rört ett klot på nästan 5 veckor, vilket faktiskt känns riktigt skönt. Jag har ingen lust över huvudtaget, så denna pausen är nog väl behövd om jag vill hitta den. Folk brukar ju ha en paus i oktober/november, men det är något jag aldrig gjort. Men nu kan jag förstå varför de har det. Samtidigt som denna lilla paus funderar jag på vad som händer nästa år. Bland annat har vi ju det som vanligt intressanta Silly Season. Vilka byter klubb och vart går de? Det är något folk brukar vilja spekulera i och undra över. Sen finns ju tankarna om vem som kommer att ta över efter Tullen? Vem kommer att leda U-23orna som nästa år har mästerskap? Hur kommer det nya seriespelet fungera? Hur kommer Herr-EM arrangeras då det är Sverige som står för det i år?

Som alltid, många frågor som väntar på svar.

måndag 18 oktober 2010

Swedish Indoor Open 2009 Final

Swedish Indoor Open 2009 Live Tv

Bloggen uppe igen

Bloggen stängdes tillfälligt ner ett tag, men är nu uppe igen. Jag fick igår reda på av min far att något var fel på bloggen och att det kom upp en varningsruta när man ville läsa. Först trodde jag att det hade något med webbläsaren Google Chrome att göra eftersom detta problemet inte fanns när jag använde Firefox. Sedan försökte jag med Internet Explorer och även då upp en varningsruta när jag skulle logga in på kontot. Då bad jag min far att kolla fler bloggar och när han kollade Success_Star och Coccinelle kom samma varningsruta upp, men inte när han kollade exempelvis Boulekultur eller min lillebrors blogg, som även de använder sig av Blogspot, vilket jag tyckte var väldigt märkligt. Vad som orsakade det vet jag inte.

När jag då sedan utifrån varningsrutan försökte klicka mig fram till vad man skulle göra, fattade jag det som att man så snabbt som möjligt skulle låsa eller stänga ner bloggen för att inte riskera att andra datorer skulle skadas av den skadliga programvaran webbplatsen påstods innehålla. Bloggen kunde också ha blivit hackad och på så sätt fått den skadliga programvaran. Därav att bloggen stängdes ner.

söndag 17 oktober 2010

Distriktskonferens

Föreningen i Tiden
Ungdomsarbetet framöver
Förbundet de närmsta åren..


En givande helg i Stockholm för boulens framtid! :)


-bild: Pimmen
- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu