lördag 20 oktober 2012

Claudy Weibel


YouTube Video




- Posted using BlogPress from my iPhone

Europa Cupen, dag 2

Halmstad Petank fick en mardrömsstart i Europa cupens andra omgång. Förlust mot de Finska cupmästarna i första matchen minskar vidare arrangemang brutalt! För att säkert gå vidare hade Halmstad behövt slå "mediokra" Finland och Danmark. Och sen bara slappna av mot Metz från Frankrike. Nu blir inte fallet som sådant. Utan Halmstad måste slå Frankrike och Danmark i de nästkommande omgångarna. Danmark som förlorade mot Metz med 1-4. Bäst till ligger så klart Metz som "bara" behöver vinna ett möte till för att vara vidare till finalhelgen. Vinner dom morgon mötet mot Halmstad är tyvärr Halmstad utslagna i samma veva.
Samma gäller för Finland. Deras chanser för att gå vidare är riktigt stora nu. De slog Halmstad och behöver en seger till mot antingen Danmark eller Frankrike. Och det tror jag faktiskt (läs tyvärr) att dom gör.

Ronde Pétanque Metz, Frankrike


fredag 19 oktober 2012

Snart





Europa cupen

I kväll startar andra omgången av Europa cupen i Halmstad. Halmstad som vann Svenska cupen så väl som Elitserien i år tog sig genom första omgången av Europa cupen som segrare i gruppen.
Men nu tuffas motståndet till en del. Frankrikes cup vinnare Metz (som mest består av världsstjärnor från Belgien) kommer på besök. Det är inget lätt lag att slå i bäst av 7 matcher! Men ingen är omöjligt!
Danmark och Finland kommer även de att fullgöra denna gruppen där 2 lag går vidare till final helgen där medaljerna görs upp! Personligen tror jag ingen rör på Metz. Dom kommer vinna gruppen. Men den andra platsen är öppen! Jag skulle tippa oddsen så här för andra platsen Halmstad 39%, Danmark 31% och Finland 30%.

Halmstad Petank 

METZ, Frankrike


torsdag 18 oktober 2012

onsdag 17 oktober 2012

Klubbträning




Klubbträningen ikväll var riktigt kul. Vår träningskollega Derek Adam från Scottland, tränar vidare med oss vilket är väldigt kul. Han är en underbar kille! Våra yngre killar tränar på bra och det kommer ge resultat. Bubba och Stoffe var back in business också. Rubin var tillbaka och det sällskapet är aldrig tråkigt!
Jessica och jag körde lite Precisionsskytte efter träningen. Jess sköt 31 poäng, jag 29 och sen Jess 39.
En rolig dag på boulebanan. Det var inte igår det!


- Posted using BlogPress from my iPad

söndag 14 oktober 2012

Morsan rockar i Precisionsskytte


YouTube Video



- Posted using BlogPress from my iPhone

Duellskytte


I kväll tränades det duellskytte i Malmö. Jessica Johansson mötte den Svenska mästaren och Svenska rekordhållaren, Rickard Nilsson i 3 matcher. Första matchen var jämn hela vägen. Likaså andra matchen. Men i den tredje matchen tog det en bra stund innan Jessica missade och gjorde en kanon runda med få missar. Tyvärr en del 1 poängers också.


Första matchen:
Rickard: 37 poäng (3 5:or)
Jessica: 37 poäng (2 5:or)


Andra matchen:
Jessica: 33 poäng
Rickard: 30 poäng


Tredje matchen:
Rickard: 25 poäng
Jessica: 38 poäng



- Posted using BlogPress from my iPad