söndag 20 maj 2012

DM trippel

Stod över första matchen då det endast kom 12 lag fördelat på 4 pooler kom till start.

Andra matchen mot PHX Lasse "Hulken" Svensson, Niklas Nyström och Bodil Tjäderkvist slutade med seger, 13-1.

Kvartsfinal
6-13 mot Roger Svensson, Bosse Persson och Kim Olsson

Juniorerna tog guld! Igen!!

Juniorerna Daniel Eriksson, Sebbe Hjortander och Tobias Svensson CPC förlorade semifinalen mot Sven Jönhede, Anders Larsson och Muhammed Ghettas Nobel med 12-13.





- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

5 kommentarer:

  1. Här får du förklara dig.Ni ska ju SLAKTA ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag behöver inte förklara mig alls. Vi förlorade i kvartsfinalen. Finns inte mer att säga om det..

    SvaraRadera
  3. Jo ta mig faen.Du BEHÖVER förklara dig.Att med erat lag åka i ett DM-kvart är och förblir ren jävla skamm.Underskattning?Ej motiverade (varf ställa upp då,bättre å splitta sig kanse)?Nån som klapppade ihop?
    Menar...ni ställer upp med ett av Sveriges tänkt bästa lag...nått fel blev det ju.ALLA har rätt att ha en dålig dag...men ge mig inte "Vi förlorade,thats it".Svaaagt.Sorry...jag är bara ärlig,Jocke.Men men...ok da?:-)

    SvaraRadera
  4. Vi spelade helt enkelt inte tillräckligt bra. Efter att ha spelat 4 rundor på hela dagen kom vi inte igång förrän det var försent. Skylla på banorna? Nej men kom man snett in i dem så var det svårt att komma tillbaka. Underskattning? Aldrig. Har aldrig hänt, kommer aldrig att hända. Vi mötte Roger, Bosse, Kim, spelar som kan slå oss alla. Denna gång gjorde de detta. Ska vi nu splittra oss? Snälla, kan vi få en chans till? ;) Snälla Anteeeeeeeee...

    SvaraRadera
  5. Ps, Vi behöver inte förklara oss efter varje förlust, skulle vi göra det så finns det ingen tid över till träning.... ;)

    SvaraRadera