onsdag 9 januari 2013

Formation avec Coccinelle

På senare tid kan man säga att vi har fått tillbaka två spelare på allvar! Två spelare som redan nu tagit ett stort kliv framåt i sin utveckling som boulespelare.

YouTube Video

Thor Andreas Hjelm är tillbaka igen. Han hade det lite tungt med tekniken under 2012 men nu har killen fått ordning på den och bankar som attan!! Bra teknik, bra bollfärd fram mot målet, vilket ger stann på skotten. Du är tillbaka Thor! Och det är kul att se dig i denna form och framför allt den glädje du visar upp igen på boulebanan. Jag njuter grabben!! :)

YouTube Video

Den andre liraren som som haft det tungt under 2012 är Tobias Svensson. Han inleder 2013 med att vinna Fyrlingen. Vilket är riktigt bra gjort. Men framför allt så spelar han väldigt bra. Vilket är i mina ögon bättre än turneringssegrar. För spelar man bra kommer segrarna. Men tvärtom är ingen garanti.
Välkommen tillbaka Tobbe! Fortsätt nu så här så kommer det gå riktigt bra för dig!! :-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Såg Thor Andreas för ett par år sedan då var han grym, kul att spelet börjar stämma igen. Ni har ju många duktiga unga spelare, riktigt roligt med en ny generation på banorna;-) Conny

    SvaraRadera
  2. Både Thor och Tobbe kommer bli stora boulespelare så länge dom tycker det är roligt att spela. Båda vann Elitserien i öppen som juniorer och var direkt avgörande/bidragande till segern över Halmstad för guldet!

    Våra yngre spelare kommer blomma ut och bli duktiga Elitspelare med tiden. Vänta och se... :)

    SvaraRadera