söndag 8 juli 2012

Nationella ungdomslägret, fjärde och sista dagen.

Sista dagen av lägret blev enda dagen då det regnade lite grann. Men det märktes inte på ungdomarna! Dom var med hela tiden utan att ens nämna att det föll några droppar från himlen.



Tullen har samling! Då lyssnar alla!



Kicki har en lite intervju med en av de inbjudna gästerna, FK Henri Patron, till lägret som arrangerades av Coccinelle PC. Henri är fantastisk med sin påhittighet gällande stationsövningar som han fick visa upp under ett av passen under lägret.



Kerstin Hjelm och Coccinelle PC släpper nu iväg fågeln till någon annan att arrangera läger för våra juniorer. Nationella lägret i år, Coccinelle camp i vintras (Y-junior läger i Malmö) och i somras arrangerade vi resa för samtliga juniorer till Herr EM i Göteborg. Sen kan man lägga till alla de läger då vi hjälpt till som tränare de senaste 5 åren. Är det någon som är redo att ta över stafettpinnen?



Tack Tullen för att du tog/tar dig tiden att hjälpa Coccinelle med juniorerna. Du är en klippa för hela ungdomsverksamheten i Sverige!



Tränarna för lägret tackar alla underbara juniorer för fyra helt fantastiska dagar på Bosön. Ni är klockrena att ha med att göra med och vi är stolta över att få vara delaktiga i er utveckling som boulespelare. All lycka till er alla under SM och ert framtida boulespel!



- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Bosövägen,Lidingö,Sverige

2 kommentarer: