tisdag 19 mars 2013

Dubbelspel i Cannes

Idag är det dags för bubbelspel i La Bocca, Cannes. Som det var bestämt så skulle jag och Kees Koogje spela och William skulle spela med Bruno LeBoursicaud.
Nu blev det inte riktigt så. Bruno LeBoursicaud kunde inte komma till Cannes. William fick nu spela med en lokal spelare från La Bocca.
Jag och Kees spelade helt okej i första matchen som vi vann med 13-9 efter att vi låg under med 3-9. I andra matchen fick möta ett lag från hemma klubben och tog ut oss på någon asfaltsbana. Vi spelar väldigt bra och spelar till oss en ledning med 12-8 när himlen öppnar sig och blåsten kommer. Vi kämpar på men kommer inte längre än så här denna gången! Vi missar typ 5 klot ihop i denna matchen och förlorar. Mycket tråkigt!
Vi har spelat väldigt bra här nere och vi har förlorat två matcher med 12-13. Och de lag vi förlorat mot har gått långt i tävlingen efteråt. Det känns ganska bra ändå som någon tröst!

Det var riktigt kul att spela ihop med Kees Koogje. Han är väldigt duktig, trevlig och rolig att spela med. Roligt att spela dubbel igen när man skjuter mycket för att ta stora poäng eller tappa väldigt få! Precis som på gamla goda tiden! Jag ser fram emot att spela med Kees igen någon gång!

Min klubb vann Svenska Cupen i helgen! Tobias Svensson vann dessutom FK Masters och Tobbe, Thor Andreas Hjelm, Simon Åkesson och Daniel Eriksson ska representera Sverige i Nordiska Mästerskapen senare i vår!
Grattis som fan till alla!!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar