lördag 15 februari 2014

Svenska Cupen kvalet, Åstorp uppdateras hela tiden

Halmstad förlorade mötet mot Sluta Gräv med 2-3. Halmstads spel har svajat rejält under dagen och behövs höjas till i morgon om man ska avancera till final.

Kärnan vann precis andra mötet mot Eslöv med 3-2. Halmstad och Kärnan spelar nu i samma grupp i morgon där bara det ena laget har chans för avancemang! Tuff grupp! Sett till spelet under dagen kommer BK Kärnan ta den platsen. Men i morgon är det en annan dag.

Nobel Petanque möter i andra mötet Fjädern. Alex Lindquist, Robert Sargeus och Thor Hjelm vann den öppna trippeln med 13-1 på 10 minuter. Mixed trippeln med Andy, Anette och Arvid förlorar den öppna trippeln med 11-13. 1-1 i mötet. Andy och Thor vinner den ena dubbeln med 13-2 och har nu 2-1 i mötet. Två segrar till för Nobel och de är garanterat vidare till morgondagens spel. 2-2 i matcher och Nobels avancemang hänger på Linkan och Sargeus. Just nu är ställningen 11-11 i denna matchen!
11-12 just nu efter 2 skottmissar och ett lägg som blev lite för snett för match... Spännande!!
13-12 i avgörande matchen och Nobel avancerar till andra dagen och gör sällskap med Kärnan och Halmstad i gruppspelet i morgon! Tuff grupp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar