lördag 14 februari 2015

Hur går det i Svenskacupen kvalet?

I hegen avgörs vilka lag som ska göra oss sällskap i Eskilstuna och finalen av Svenskacupen 2015. 3 kval går av stapeln i Helsingborg, Jönköping och Uppsala. 7 platser finns det att spela om.

Dessa lagen tror jag tar sig vidare till finalhelgen: BK Kärnan, Halmstad Petank, Sibirien, Boulero, Sittingboule, BK Strand och Lejonkulan. Kvalet i Jönköping är riktigt spännande och jämnt. Jag håller en liten tumme för Lindome. Men dom har en tuff uppgift direkt med tuff lottning. Men som sagt, jag håller en tumme för er!


Glad alla hjärtans dag alla!

6 kommentarer:

  1. Läst att Kärnan har förlorat mot Åstorp och de är nog vidare,Halmstad är också klara och Lindome har vunnit mot BK Strand och troligtvis Trix även klara för final ::)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fel innan det står mellan Trix och Lejonkulan i sista mötet vem som går till final

      Radera
    2. Lejonkulan, slog Trix, vidare till final, Sittingboule också vidare, det står mellan Boulero och Sundsvall vem som går till final, Sibirien också i final......

      Radera
    3. Dessa lag är klara för final, Åstorp, Halmstad Petank, Lejonkulan, Lindome, Sibirien, Sittingboule. Fyra rätt än så länge Jocke är bra gissat :)

      Radera
    4. Fem rätt Jocke å det laget du håll tummarna i den svåra gruppen vann oxå, lycka till i finalen vet du vilka ni möter?

      Radera
  2. 5 av 7 blev det. Eller 6 av 7 om man ser till att jag hoppades att Lindome skulle gå vidare och det gjorde dom! Missade på Kärnan som förlorade mot Åstorp som tog sig vidare.. Aja.. 8 lag i finalen. Det blir tufft!! Vi möter Sittingboule, Åstorp och Lejonkulan.

    SvaraRadera