lördag 21 augusti 2021

Svenska cupen 2021

Malmö ”kvalet”:

Kl 9.00 

HPK - RON

TBG - LVÄ



Vinnarna här möter

Kl 13.00

HPK/RON - KÄR

TBG/LVÄ - LBO



I skrivande stund (7.30) har tävlingen inte börjat än. Men ska försöka mig på att tippa lite ändå. Morgonmötet tror jag slutar med att RON går vidare efter seger mot HPKLVÄ kommer gå segrande ur striden mot TBG. Mest för att de har så många hungriga och upcoming spelare. 



Då kommer eftermiddagsmatcherna se ut enligt följande:

RON - KÄR

LVÄ - LBO



Ronneby mot Kärnan kommer bli en tuff match. Kärnan har en bra topp men tycker Ronneby har en bredare trupp. Kärnan kommer vinna flest singlar. Tripplarna kommer bli oavgjort och Ronneby vinner två av tre dubblar. Om Kärnan ska avancera till finalhelgen gäller de att de vinner minst fem singlar. Är det möjligt? Absolut! Men jag tror detta mötet kommer vara de jämnaste mötet av samtliga matcher innan finalhelgen.


Jag tippar dock Ronneby vidare. Dom slog nästan ut Kärnan i kvalet för två år sen men spelade bort sig själva i andra mötet efter att ha besegrat Kärnan i guppen. Orutinerat helt klart men truppen har lärt sig en läxa! 


Lillens vänner kommer ställas mot La boule d’Or, Sveriges bästa klubblag just nu. Ledsen LVÄ, LBO är för bra på alla positioner. Inte bara i jämförelse mot LVÄ. Utan mot i princip alla svenska klubblag just nu. 



Vidare från Malmökvalet:

Ronneby Bouleklubb

La boule d’Or, Malmö 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar