tisdag 7 juni 2011

DM 2011 i ord och bild.

GULD i öppen mixed
Vi lyckades försvara vår titel från 2010.
Brons i öppen singel. 
Silver förra året. Jag är nöjd, singel är inte min grej. Så medalj är bra!
Guld i öppen dubbel
Final förlust förra året. En liten förbättring i år. Skönt!
Guld i öppen trippel.
Försvarade guldet från förra året. 
Tyringe supporter!
Sötast av alla på Sveriges nationaldag 2011.

Arrangemanget då?
I Helsingborg var arrangemanget helt okej. Lite väntetider blev det efter poolspelen. Men helt okej ändå. Underbart väder på en jätte fin spelplats. Grillat!
I Åstorp var arrangemanget också okej. Skyttet tar för lång tid. Något måste man kunna göra åt det. 20 pers skjuter totalt under en dag och det tar hela dagen! Annars är där inte mycket att klaga på. Underbart väder även här! Och grillat båda dagarna. En klar "tummen upp" där.
I Kävlinge var det katastrof! Klubben där hade inte ens en fullversion av Boule App. Och den skulle dom använda ändå.. Det gick åt helvete flera gånger om.. På resultat tavlan kunde man läsa slutresultat som slutat 9-5 och 7-2.. Alla matcher gick till 13! 5 timmar och 30 minuters väntan från poolspelet till kvartsfinal är katastrof då det bara var 18 lag som deltog. Sydsvenska fick själv ta över sekretariatet efter en tid och mildra omständigheterna något. Jag kommer nog aldrig delta i fler tävlingar där så länge dom själva står för arrangemanget. Väder och servering var annars jätte bra..

2 kommentarer:

  1. Det var till och med några veteranlag som åkte hemn för tog sådan tid, Hoppas dom inte får DM fler ggr. (Kävlinge)

    SvaraRadera
  2. Ja, vi var också på väg att lämna tävlingen i protest. Men det hade nog inte lett till något positivt tyvärr. Men tävlingen är genomförd och vi får hålla tummarna att arrangemangen hålls där ifrån!

    SvaraRadera