söndag 12 augusti 2012

Helgen och framöver




Helgen har bjudit på många skratt och härlig stämning i Coccinelle hörnan! Spelet har mestadels varit bra för klubben då vi vunnit alla möten utom 1.
För egen del har spelet varit bra! Bra skytte och många bra lägg.. Speciellt när vi behövt vara bra. Härligt besked på formen som sakteligen ska börja höjas inför oktober månads början.
Spelet för Jessica såg också bättre ut! Ett mycket bättre skott visades upp i helgen. Vilket visar att formen är på väg igen!

Riktig härlig helg i Uppsala ihop med goda vänner! Och för första gången i klubbens historia har vi nu även vunnit Elitseriens grundserie! Tjoho!!

Nästa helg är det dags för Veteran-EM. Planerna just nu är att åka och titta och heja fram det Svenska laget som mestadels består av spelare från Coccinelle. Sen är det dags för Paris, Frankrike helgen efter för att spela Nationella Sevran ihop med landslaget.



- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Du bör med all säkerhet få en plats i VM laget Pimmen. Du gör många klot alltid och är inte beroende av omgivningen. Det är vad som behövs i ett VM.

    Lasse

    SvaraRadera