fredag 28 juni 2013

Varbergs Strandcup

Då börjar årets tävling för oss spelare med licens, Strandcupen i Varberg. Absolut Sveriges bästa tävling på många sätt och vis. Man känner sig alltid välkommen i Varberg av den super trevliga arrangörspersonalen både i sekretariatet och i serveringen. Som vanligt är det dags för mixed tävlingen under fredagen där vem som helst får deltaga. Anmälan på plats.
Jessica skulle i år spela med Tobias Svensson. Men Tobbe har insjuknat kraftigt tyvärr och kan inte komma till Varberg i helgen. Krya på dig Tobbe!! Istället spelar hon ihop med Simon Åkesson.
Själv spelar jag inte då jag opererades förra tisdagen. Men återhämtar mig i bra fart tycker jag. Men har ändå en del kvar.
På lördagen påbörjas den årliga Internationella öppna trippeln. Även i år många lag, och starka lag! Jessica kommer här i Varberg att spela ihop med Niklas Carlén och Alexander Norin. Kan vara ett riktigt giftigt lag om spelet fungerar för dom!

Här är lagen jag tror tar hem det i helgen. Inga hög oddsare direkt:

Jonas Jacobsen, Ali Abdi Aden och Kristian Eklund. Ali och Krille var i Madrid förra helgen och visade upp att de är i bra form. Jonas har haft det lite tyngre men det känns som att han är på rätt väg nu.

Stefan Giza, Henrik Hugosson och Stefan Hilmström segrade i Lindome. Kommer säkert vara farliga igen!

Patrik Andersson, Kenneth Köhalmi och Jimmy Löf kommer nog också vara med och slåss om segern. Kenneth är i riktigt bra form vilket kan vara behövligt i helgen.

Jessica Johansson, Alexander Norin och Niklas Carlén kan göra dagen sur för många lag. Får dom spelet och stämma är jag inte förvånad över att se dom spela trippel även under söndagen!

Anders Csapo, Anders Larsson och Albin Plantin ska man aldrig räkna bort. Laget har mycket kunskap och rutin. Håller Anders Larsson samma fina form som i Lindome kommer dom garanterat vara ett av lagen på söndagen.

William Silfverberg, Thomas Wiede och Johan Skagerlund kan också vara med och fightas om slut segern. Laget har inte fått ut sin fulla kapacitet än känns det som. Kanske lossnar det i ett soligt Varberg.


Många lag har haft det motigt i år. Det har också varit många nykomponerade lag inför 2013 som säkert bidrar till detta innan lagen hittar sina fulla roller. Nu har halva året gott och jag tror och hoppas att det kommer lossna för många spelare/lag nu. Det ska bli otroligt kul att se alla dessa bra svenska trippellagen göra upp om Sveriges bästa trippeltävlings medaljer i helgen!!

Mycket bloggande kommer det bli!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar