fredag 27 augusti 2010

Junior EM


NIKLAS INFORMERAR:

Match 1: jag, Alex och Daniel. Tyskland som motståndare, inte mycket att säga. 13-2 på 6 rundor, vi gör nästan alla klot förutom den dåren Alex som envisades med att träffa varannan matchen igenom. jag kallade det för slakt och tullen för slakt av ett skadeskjutet djur då dom inte gjorde jätte mycket klot. ( fick sedan stryk av spanien på tre rundor, ingen bra tysk dag ) matchens roligaste va nog hur dåliga vi va på att kasta lillen så vi turades om alla fick chansen att kasta, Daniel va närmast och då va han 1,20 m från där vi ville ha den, haha.

Match två mot israel. Nanna, Alex och Daniel. en lite halv seg match, vi tar ledningen tidigt men börjar sedan slappna av släpper upp till 8-6 jag och Nanna gör ett byte och två rundor är matchen slut. Nanna blev inte utbytt för att hon va dålig, anledningen va för att få in ny energi och knyta ihop matchen. Nannas EM debut är klart godkänd!

Alex kvalade in som 3:a på 31 poäng, med feber och förkylning. Starkt gjort ! imorgon möter han antingen Monaco, Luxemburg eller Tyskland i kvartsfinal, vet ej säkert ännu.

Imorgon möter vi spanien på morgonen som leder våran grupp på kvot poäng över oss. En match som avgör ifall vi blir grupp etta eller inte. Känns helt grymt i laget ska bli kul imorgon !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar