lördag 24 september 2011

Silly season


Coccinelle Petanque Club Malmö
Klubben växer. Redan nu är fem nya lirare klara för spel i Coccinelle PC nästa säsong. Och ytterligare 4 som starkt funderar på att lösa licens i CPC. 
Vi behöver bli lite fler om vi ska vara med och "kriga" i absoluta toppen. Vi har ju haft en tunn trupp i ett par år. Även om vi lyckats bra ändå så är det bättre om vi har folk att byta med och variera oss lite mer mot motstånd och dylikt. Jag skulle bli jätte glad om de 4 som "funderar" på att komma verkligen gör det. Det är fyra riktigt goa gubbar! Och en av dom skulle jag nog vilja spela dubbel med dessutom (igen)  ;)

fredag 23 september 2011

Norge Masters of Petanque 2012

Norge Masters of Petanque 2012 börjar ta form. Första laget i turneringen blir Benny Bel-Lafkih, Ronny Gudmundsen og Steinar Andersen. Benny vann Rankingen i Norge och fick då välja spelare först.
Ole Hågensen blev tvåa i Rankinglistan och skall nu välja lag. Så fortsätter det tills 8 lag är klara.
Om ni vill följa utvecklingen i Norska MASTERS kan ni gå in och kolla här: http://unbeat-a-boule.blogspot.com/

Bara att hoppas att dom inte glömmer våra lag från Coccinelle!! ;-)


- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

Passo, Quintais och Simoes



Riktigt rolig!

onsdag 21 september 2011

Tävling på gång

15 åriga Adib Aboelkoll från Kärnan frågade mig om spel i Premiärjippot - 12-Timmars i Malmö den 1 oktober. 

Självklart ställer man upp på det. Killen har stor potential och vilja att bli bättre. En sådan kille måste man bara spela med och förhoppningsvis kanske man kan bidra med något i hans utveckling. 

Klubbträning i Malmö Folkets Park


I kväll var det dags för klubbträning. Vi skulle fått besök av en gammal medlem. Men han dök inte upp. I stället kom Anders Rubin och spelade med oss. Anders och jag lirade 2 singlar där jag drog längsta strået i båda fighterna! Jessica och Kjerstin utmanade oss i två dubblar sen. Jag och Anders gick på vatten i två matcher och vann dom hyfsat stort. Sen blev det lite för mörkt i Parken. Men ganska mysigt blev det.. 

måndag 19 september 2011