lördag 25 augusti 2012

Sevran, Paris, Frankrike

Åh va jag är trött på mig själv..... Dunder tabben i morse... Läs på Rilles blogg.. Haha


Idag börjar tävlingen i Sevran. Ska bli riktigt kul att spela med Rille och Wiede igen. Vi spelade i Hedebo där vi blev 2:a slagna av Star Masters från Paris.


Rickard Nilsson, Joachim Andersson, Thomas Wiede




- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 23 augusti 2012

Silly season inför 2013

Nu börjar Silly season inför 2013!

Vilka kommer byta klubb? Sluta spela? Eller börja spela igen?
Jag tror det kommer ske många byten i år. Många kommer byta medspelare och vissa sluta helt. Vilka? Jo, ni som vet får gärna skicka det till mig så lägger jag ut det här på bloggen. En del rykten har jag redan. Även bekräftade övergångar.
De kommer här på bloggen inom kort. Vill ju få in lite till innan jag lägger ut något..

Tack på förhand alla läsare!


Skicka till joachim.andersson@coccinelle.nu



- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 22 augusti 2012

Klubbträning och resan till Paris




Klubbträning i kväll och många var på plats och vi klarade oss nästan från regnet. Men det var bara en lite skur som smekte förbi.. Men man åker ju till Paris snart och ska spela så man behöver hålla i kloten. Men det är inte lätt att träna nu då motiveringen inte är på topp! Men så är det! Det ska i alla fall bli kul att spela utomlands igen. Det var ett tag sedan jag var i Frankrike nu. Och spela ihop med Rickard Nilsson och Thomas Wiede ser jag fram emot..





- Posted using BlogPress from my iPad

måndag 20 augusti 2012

International de Sevran

På fredag bär det av till Paris i Frankrike för spel i tävlingen International de Sevran.

Lagen i tävlingen:
Joachim Andersson, Rickard Nilsson, Thomas Wiede.

Patrik Andersson, Albin Plantin, Ali Abden Aden.

Jessica Johansson, Anna Theander.

Jenny Hamberg, Cajsa Qvarnström


Ska bli en intressant resa...

söndag 19 augusti 2012

V55 EM kvartsfinalen




Markel, Simon och Clas lyckas inte slå Tyskland i kvartsfinalen. 2-13 blev slutresultatet och Sverige kom inte upp i den nivå dom hade under gårdagen. Clas som var kung över Hvidovre igår kom inte riktigt upp i samma standard i kvarten. Simon hade fler misstag än den tyska skyttet som träffade det mesta och stannade en del. Simon träffade dock lillen två gånger sista rundan för att stanna kvar i matchen. Men lillen kom aldrig över dödlinjen. Markel var bäst idag.


Tyskland gör inte många misstag under hela matchen. Därför vinner dom. Deras skytte var betydligt bättre än Sveriges. Och läggspelet vinner dom också. Dock inte lika övertygande. Det kommer troligen stå mellan Tyskland och Spanien nu. Om inte Monaco slår Spanien i semifinalen. Vilket kommer bli en rafflande match.



- Posted using BlogPress from my iPad

V55 EM kvartsfinal. Snart är det dags!

Idag är det dags för kvartsfinaler i V55 EM i Hvidovre, Danmark. Clas Janson har varit en riktig klippa hela turneringen med super bra spel, hela tiden. 

Idag skulle jag vilja se denna laguppställningen:

Clas Janson som läggare

Markel Sjöström på mitten

Simon Cohen som skytt

Det kan bli något alldeles extra idag. Sverige spelar fantastisk boule stundtals och har visat att de kan vinna turneringen med den nivån dom har haft så här långt. Carina har haft lite problem med läggen då hon inte riktigt hittar hur hon ska få till det med underlaget. Spanien förlorade första matchen mot Polen igår. Men har spelat upp sig ordentligt och är nog klara favoriter. Jag tror på en final mellan Sverige och Spanien!