lördag 2 februari 2013

Majvallen, Göteborg

Nu har även jag fått möjligheten att besöka Göteborgs boulehall, Majvallen. En fantastisk boulehall på alla sätt och vis. Rymlig, snygg, bra banor, bra cafeteria mm..



Jag har hört att banorna skulle vara jätte svåra. Men jag tycker nog inte de var så svåra. Men väldigt bra banor ändå. Högt i tak vilket bidrar till valfrihet i spelet. Ljussättningen och ljudanläggningen i hallen är helt perfekt!




Pablo Patron och Tove Orrbeck hade fixat maten i hallen då dessa driver den samma. Fantastisk mat till ett mycket bra pris. Har ni inte varit här tidigare kan jag varmt rekommendera att åka dit och spela och avnjuta en måltid!




Intern lista över någon form av spel i hallen. En variant att visa upp poängfördelning kan vara som på bilden.




Dessutom säljs det en del klot och tillbehör i Majvallen. Och i skyltfönstret finns det mesta att beskåda för den som letar nytt. Snyggt är det också.


Kort & gott, Sveriges i särklass snyggaste boulehall!




- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 31 januari 2013

Klubbträning

Gamla gardet var tillbaka på träningen igår. Andy Strandberg var tillbaka med buller och brak. Skyttet stämde bra för honom i "comebacken" Vi börjar bli ett härligt gäng nu. Många yngre som tagit ett eller två kliv framåt i sin utveckling. Och sen vi gamla gubbar som hänger med... Trevligt! Ett par tuffa matcher och lite kast för att kolla min snea arm. Aldrig fel med ett par goa skratt på banan! :)


Gänget: Rubin, Andy, Anders Larsson, Bubba, Thor, Tobbe, Kerstin, Kjerstin, Jessica och Jag.

måndag 28 januari 2013

Klubbträning

Idag hade Coccinelle PC extra träning. Vi samlade ett gott gäng och spelade några tuffa matcher. Anders Rubin kom i en riktigt snygg tröja!! Det var bara ett bra tag sedan jag såg en sådan tröja! ;)


Med på extra träningen var Rubin, Thor, Kerstin, Kjerstin, Jessica, Tobbe, Bubba och jag.

YouTube Video

Tobbe är en fantastisk läggare. Snart kommer han säkert märka det själv också ;-)



- Posted using BlogPress from my iPhone