lördag 22 juni 2013

Danmarks EM lag

Danmarks lag till EM i Rom

Morten Per Laursen
Lasse Dithmar
Daniel Kold Presutti
Jonas Hejendorf Kristensen


Danmark skickar i år ett relativt ung lag. Men tusen va bra dom varit under året. Ska bli intressant och se hur det går för dom. Min danska favorit är just Daniel. Ska bli extra roligt att följa honom.

Så klart är min önskan att bli en av dom som får sätta stop för dessa danska herrar i EM i Rom. Den svenska uttagningen kommer nog ske inom ett par veckor. Spännande...




- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 20 juni 2013

Resan tillbaka

För ca 3 månader sedan fick jag beskedet att jag hade Ljumskbråck. Jag hade ingen aning om vad Ljumskbråck var så läkaren beskrev det så här för mig. -Din bukvägg har gott sönder och tarmarna trillar ut genom den trasiga bukväggen.
Det var ju inte precis upp piggande. Men nu visste jag var det var och kunde gå vidare. Så fort jag ansträngde mig på något sätt fick jag otroligt ont mellan magen och ljumsken.
Jag kunde spela boule då det är lite avkopplande för mig att göra det. Men så fort man ansträngde sig kom smärtorna. Men genom att lägga mig på rygg och höja benen gled tarmarna tillbaka genom hålet och allt blev "normalt" igen. Det fick jag göra allt oftare då hålet blev större och större.
Operationsläkaren kom med ett förslag på ett hjälpmedel jag skulle kunna använda. Det finns ett slags bälte som heter Bråckband. Detta hjälpte mig väldigt mycket de sista veckorna innan operationen. Man blev lite stel med det men tarmarna höll sig på plats även när man ansträngde sig lite.



Nu har jag genomfört operationen och det gick tydligen väldigt bra. Snabbt gick det också.
Var på Landskronas Lasarett 8:15. Kl 9:10 var jag liggandes på operationsbordet och fick bedövningsmedel och Narkos. 11:30 vaknar jag igen och allt var klart.
Samma dag som operationen inträffade mådde man lite konstigt med alla bedövningsmedel men jag kunde gå och så. Men när dessa medel lämnade kroppen allt eftersom kom smärtorna. Nu har det gått 2 dagar sedan operationen och jag har knappt kunnat gå. Det blir bättre och bättre men ibland gör det riktigt ont. Och utan Jessica hade detta varit en omöjlighet.

Men nu börjar rehabiliteringen. Idag ska jag försöka mig på att gå lite. Det ska bli riktigt skönt! Resan börjar idag! Och det finns ett par stycken jag skulle vilja tacka speciellt för att det gått snabbare än normalt. Väljer att inte lägga ut namnen men ni vet vem ni är och jag är väldigt tacksam för det ni gjort för mig!



- Posted using BlogPress from my iPad

måndag 17 juni 2013

Första omgången av Elitserien





Då var de 5 första omgångarna av Elitserien färdig spelade. Den sjätte omgången sköts upp till andra omgången då regnet stod som spö i backen i söndags kväll.
Coccinelle PC kämpade ihop 7 poäng i helgen. Och vi fick verkligen kämpa för de poängen. Spelet var inte alls bra och skyttet var det som saknades. Det blev lite bättre under söndagen men inte bra!
Läggen stämde bättre på de svår lagda banorna på Lindomes parkering. Bästa lyckades Daniel och Simon. Även Anders fick till ett godkänt läggspel. Jag gjorde en del inhopp men kände snabbt att jag inte riktigt ville spela. Thor, Jessica och Rille hade de tungt med skyttet. Tobbe blev bättre och bättre och följde upp läggspelet bra från sin mittposition.
Som ni kanske förstår stämde spelet mestadels inte alls för oss. Stundtals, men de räcker sällan. Och ska inte göra det heller. Jag är faktiskt glad att vi inte är mer än 3 poäng efter ledande Halmstad. Dom gick som ångvältar genom Lindome omgången. Knäred gick också bra och är 1 poäng efter Halmstad och 2 poäng före oss.

Till nästa omgång i Helsingborg måste spelet förbättras! Inget tyder på något annat. Men nu är det dags att vi ser sanningen i vitögat och ryker upp oss! Vi måste höja vår nivå ett par snäpp! Träningsdosen måste öka!! Och den måste vårdas bättre!



- Posted using BlogPress from my iPad

söndag 16 juni 2013

Filmer

YouTube Video


YouTube Video


YouTube Video


YouTube Video








- Posted using BlogPress from my iPhone





CPC - LID

CPC - LID 2-2"



CPC 1

13-12


9-13



CPC 2

9-13


13-7



Lag 1:

Rickard Nilsson, Simon Åkesson, Daniel Eriksson



Lag 2:

Tobias Svensson, Jessica Johansson, Anders Larsson








- Posted using BlogPress from my iPhone

CPC - KÄR

CPC - KÄR 3-1



CPC 1

13-5

13-8



CPC 2

12-13

13-7



Lag 1:

Rickard Nilsson, Simon Åkesson, Daniel Eriksson



Lag 2:

Tobias Svensson, Jessica Johansson, Anders Larsson




- Posted using BlogPress from my iPhone