måndag 17 juni 2013

Första omgången av Elitserien





Då var de 5 första omgångarna av Elitserien färdig spelade. Den sjätte omgången sköts upp till andra omgången då regnet stod som spö i backen i söndags kväll.
Coccinelle PC kämpade ihop 7 poäng i helgen. Och vi fick verkligen kämpa för de poängen. Spelet var inte alls bra och skyttet var det som saknades. Det blev lite bättre under söndagen men inte bra!
Läggen stämde bättre på de svår lagda banorna på Lindomes parkering. Bästa lyckades Daniel och Simon. Även Anders fick till ett godkänt läggspel. Jag gjorde en del inhopp men kände snabbt att jag inte riktigt ville spela. Thor, Jessica och Rille hade de tungt med skyttet. Tobbe blev bättre och bättre och följde upp läggspelet bra från sin mittposition.
Som ni kanske förstår stämde spelet mestadels inte alls för oss. Stundtals, men de räcker sällan. Och ska inte göra det heller. Jag är faktiskt glad att vi inte är mer än 3 poäng efter ledande Halmstad. Dom gick som ångvältar genom Lindome omgången. Knäred gick också bra och är 1 poäng efter Halmstad och 2 poäng före oss.

Till nästa omgång i Helsingborg måste spelet förbättras! Inget tyder på något annat. Men nu är det dags att vi ser sanningen i vitögat och ryker upp oss! Vi måste höja vår nivå ett par snäpp! Träningsdosen måste öka!! Och den måste vårdas bättre!



- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar