fredag 8 mars 2013

26 ème SUPRA-NATIONAL DE LA VILLE DE CANNES


Samtidigt som min klubb, Coccinelle PC, spelar mot de bästa klubblagen i Sverige i Svenska Cupen kommer jag spela i Cannes, Frankrike och mot de bästa i världen. Jag håller alla mina tummar och tår för mina klubbkamrater i Coccinelle.

Jag har spelat med Wille en gång tidigare. Och sammarbetet där funkade helt okej. Det var kul och så. Denna gången är det lite mer allvar i det hela då man lirar mot de bästa! Det ska även bli kul att lira med Kees. Mötte honom i Borås och sett honom spela ett par gånger. En bra kille med massor av talang! Honom kommer jag ha vid min sida hela helgen! De bästa med helgen är nog ändå att lira ihop med spelare som prioriterar boulen och sin egen utveckling. Det finns inte många av dom i Sverige.


Trippel laget:
Kees Koogje, William Silfverberg, Joachim Andersson (lag 146)


Dubbel lagen:
Kees Koogje, Joachim Andersson
William Silfverberg, Bruno LeBoursicaud


Personligen har jag aldrig varit i Cannes. Men ser fram emot det väldigt mycket. Såg på Viktorssons sändning från tävlingen från ifjol och då var alla dom bästa spelarna på plats. Kan tänka mig att denna tävlingen är motsvarigheten till Äggcupen här hemma i Sverige. Startskottet för säsongen!
Det skall spelas singel, dubbel och trippel. Singel som är min absoluta favorit kommer jag "tyvärr" stå över för att istället kolla runt och studera terrängen. Ska även träffa gamla vänner på plats som numera, mer eller mindre" bor där nere. Något jag också ser fram emot.


Spännande lag som är anmälda i Cannes:
Fazzino, Olomos, Charlet
Cortes, Montoro, Delforge
Quintais, Demuth, Lucien
Diego Rizzi, Cocciolo, Goffredo
Grandet, Rypen, Hector


Länk till deras hemsida, klicka här