lördag 11 september 2010

Föreningen i Tiden

Johan Hvenmark är föreläsare. Och en väldigt duktig sådan.


Fråga: Vad är betydelsen av ett medlemskap?

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Masters 2010


Masters i Frankrike är färdig spelat för denna gången. Rickard Nilssons nya "idol" Sevilla började turneringen bra med en seger och ett par finaler. När det väl drog ihop sig till final var det dom gamla rävarna som var där, igen. Fjolårs segrarna, Team Radnic med Sverige aktuella Bruno Le Boursicaud förlorade den slutliga finalen mot


Team Phillipe Suchaud. De trefaldiga Franska mästarna i trippel. Jag tror att just detta lag nu lyckats vinna precis allt som går att vinna av värde i Frankrike. Det skulle just vara ett EM guld dom inte har då första turneringen spelades i fjol. GRYMT!

fredag 10 september 2010

Föreningen i Tiden

I helgen är det dags för seminariet "Föreningen i Tiden" i Stockholm.
Här skall det diskuteras ny tänkande i form av att dra till oss nya medlemmar till förbundet och förnya framför allt det gamla tänkandet kring just den biten! Ska bli spännande och se vad vi kommer fram till där.


Johan Hvenmark som arbetar på RF och tidigare generalsekreterare för Klätterförbundet kommer och förläser under seminariet. Ska bli intressant och se om han kan lyckas hitta något åt boulen. Han skall vara en riktig höjdare iaf på bla ny tänkande! Spännande spännande...

Lördag kväll/natt skall jag och Markus Viktorsson träffa Göran Philipsson (grundaren till gamla Stockholm Boule Open och tillverkare av de gamla VM filmerna) och diskutera gamla minnen, framtid och boule! :) Längtar... :P

torsdag 9 september 2010

Hmm :S

Det är många funderingar som cirkulerar i min hjärna nu angående 2011. Jag vet inte riktigt hur och var de kommer att sluta, men att det kommer bara gott ur det har jag mycket svårt att tro. Det är inte längre som man vill, hoppas och tror. Jag ser ingen glädje längre.

En fråga som sammanfattar allt. Är det värt det?

Mina nya klot och 2 filmer :P


Mina nya klot ;)


Tokplomb ála Jess


Janne skjuter en carreau ;)

onsdag 8 september 2010

Jakt...


Just nu förs en hetsjakt i mångas gäst böcker och Plank.
Massa okunniga och ovetande skriver och tycker precis vad som helst och hur som helst. Och har hur lätt som helst att döma vilka dom vill efter de tankar de får fram eller vinklar så resultatet kan bli något roligt i deras egen favör..
Speciellt på ett plank. Oavsett vad som händer där, vinklas det efter mig! Det är inget nytt, det började en av plank admins gubbar med redan för nästan 10 år sen. Så något börjar man vänja sig.
Men tråkigt att behöva ta all skit som inte är ens egen.
Dom själva är så dumma i huvudet att dom inte ens själv fattar hur korkade dom är när dom vinklar allt och alla efter deras tankegångar.

Men men. Det är just såna som ni, som totalt förstör det där hem trevliga med boulen! Jag har inga positiva saker att ens skriva om er. Och efter ja publicerat detta kommer Anonyma påhopp att öka mot mig lavinartat! Och jag undrar just vem dom anonyma skribenterna är!
Det är nog bara ni själva som stolt sitter och nästan gömmer er framför datorn när ni skriver ihop er dynga och lägger ut det anonymt. En kvart senare svarar ni på ert "eget" inlägg med ert namn... Patetiska är nog det enda ordet som passar in på era sorgliga små liv!

Jag har tröttnat, jag har tröttnat på hur ni bär er åt....

tisdag 7 september 2010

MIN analys av Bouletouren i Skövde


16 lag från årets alla tävlingar skulle äntligen mötas på ett och samma ställe under en helg. Underbart upplägg. Jag Rille och Jessica åkte till Skövde för att vinna.

I Skövde hände inte mycket direkt. 8 lag av de 16 bästa var utbytta, då de inte kunde medverka i tävlingen. Snuviga var vi alla 3. Jess hade blivit åk sjuk på fredagen men annars var nog allt okej.

Men spelet var bedrövligt. Sett i det stora hela. Vi hade en del toppar med riktigt grymt spelade klot. Men även en del riktiga bottennapp!

Det enda jag kan säga om helgen är väl att jag var dålig! Dåligt förberedd, nja.. Känns inte så faktiskt! Men den där känslan som jag/vi brukar få om att vi absolut inte ska förlora fanns inte där!

Det kan bero på många saker. Men just nu hittar jag inget mer än förkylning. Och det var nog halva startfältet också. Det är ju såna tider nu.

Annars har det hänt mycket under året som figurerat runt oss. Kanske mycket av detta ligger i bakhuvudet och grynar.

Nu är säsongen över för min del! Träningarna kommer nog mer ske rent sporadiskt. Eftersom man inte är välkommen i landslaget finns ju ingen riktig känsla av att träna heller! Men jag har försökt!

Vi har en omgång kvar med seriespel. Sen blir de nog inge mer boule på ett tag känns det som just nu. Själva spelet kommer jag nog aldrig tröttna på. Men många andra saker runt om är helt ruttna!

En väl genomförd säsong totalt sätt ja! Men ett av målen var att vinna Bouletouren. Det misslyckades vi med! Och det känns inte bra! Jag hatar att förlora!1

Bilder


Lite olika bilder och så..... :-)



Min underbara katt Tösen! :D Hon är bäst!


2 avslitna hörn från 30000 ex kataloger. Och från vilka sidor? Helt otroligt!! :-)



Senast medlemmen i VMS familjen. MS120 med anti-rebound.



Även detta en VMS modell, VMS Plot är namnet :-)




- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

måndag 6 september 2010

Bloggen

Så här ser % antalet ut i anledning till från vilka länder bloggens läsare kommer från.


Slutet av veckorna har man absolut flest besökare! :-)





- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

söndag 5 september 2010

Bouletouren 2010

Nu är Bouletouren 2010 över för i år. Segrande lag blev Anders, Robin och Jesper.
Grattis killar! Det gjorde ni bra.




Nästa helg är det dags för seminariet Föreningen i Tiden i Stockholm. Det ser jag fram emot. Ska bli intressant.


Om tid finns inom det närmsta, så kommer en analys om spelet i helgen och om hur tävlingsboulens år sett ut från min synvinkel så här långt ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Mobbad!

Hm.. Jag betalar ca 800:- enkel resa mellan Malmö och Skövde. Så kostar de 95:- till Stockholm från Skövde! Jag känner mig både mobbad och utstött


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Fika dags

Lagom storlek på choklad bollen.. Vi la upp en lille för att man ska se hur stor den var! :O Caffe latte och choklad boll... Mums


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

City of Skövde

Mat i Skövde blev Entrecote och råstekt potatis.. Till detta blev det för mig ett stort glas mjölk och Jess valde Cola.


Grymt gott!! Prova Riviera 2 min från central stationen! :P

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Bouletouren


Dålig match mot Anders, Håkan och Alex, förlust 5-13, följdes upp med ett riktigt bottennapp... 2-13 mot Halmstad. Siffrorna är missvisande! Vi spela så dåligt att vi inte ens var värda de 2 poängen!

Utförlig analys av helgens spel kommer senare!




- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Bouletouren

Nu får det vara nog!!


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

Dubbel knock

I första matchen för dagen mötte vi lag Niklas Carlén (igen). 13-4 blev matchen och nu blir de repris på gårdagen och SM finalen (igen). Match mot lag Anders Larsson.


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu