lördag 30 april 2011

Jessicas skytteträning

Så var det då premiär för Jessica att pröva på att skjuta 100 skott. 
Resultatet då.. 71 träffar!

fredag 29 april 2011

Skytteträning 2

Idag var det dags för andra försöket på 100 skott8 meter. Mitt personliga rekord är 76. Och idag kändes det riktigt bra. Hade många carreauxer. Men antalet träffar totalt stannade vid 75.
På söndag blir det ett nytt försök igen. Då siktar jag på 80 träff av 100. Det skall inte vara helt omöjligt. Det känns bara bättre och bättre. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

torsdag 28 april 2011

Skytteträning

På Success-Stars blogg kunde man idag läsa om skytte rekord. Jag blev inspirerad!



En kort träning med uppvärmning och sen 100 skott med lagom koncentration. 8 meter. En ring på diam. 100 cm. Vad blev mitt resultat då? 76 träffar! Det är jag väldigt nöjd med. Och skall göra om detta om någon vecka och jaga mitt "egna rekord"

- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

onsdag 27 april 2011

Lillar

Riktigt snygga!! :) Tack Lillsevice!



- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Inlines premiär!

Bra träning för benen är att åka INLINES. Idag har jag plockat fram mina och kommer köra premiär åket idag.
Det bästa med Inlines-åkning är att man inte belastar knäna som när man joggar. Eftersom jag bor mitt i Malmö så är alternativet att jogga på asfalt. Och det är ingen höjdare för knäna. Men med denna träning skall nu konditionen förbättras och benen stärkas ytterligare för framtida bouletävlingar. Ni vet väl hur det lyder? När styrkan försvinner i benen följer huvudet efter.. Starka ben, starkt huvud!

måndag 25 april 2011

Bouleövningarna

Idag tänkte jag och Jessica göra bouleövningarna som det krävs att man gör för att ingå i Landslaget. Vi tog våra klot och drog till Vellinge vid deras fina bouleanläggning. Först ut blev det en singel match som fick avbrytas pga att det pågick en V55 tävling där och de behövde banan. Så vi fikade först i de underbara vädret och tittade på Clas och Carinas framfart mot finalen. När det fanns en bana ledig var det alltså dags för oss att kämpa oss genom bouleövningarna. 
Resultatet:
38: 63 poäng
39: 60 poäng

Påskasmällen

V55 tävling i Vellinge. 38 & 39 är på plats och tittar lite på boule i de underbara vädret! CPC har deltagare med, Clas och Carina försvarar klubbens färger idag. Heja heja!




- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

söndag 24 april 2011

Vilodag

Idag är man fri från boulespel. I morgon blir det åter dags för bouleövningarna och mängdträning. Det är ju snart dags att lämna in sina resultat av bouleövningarna till sin Förbundskapten. Nu blir det påskgodis och våfflor..