lördag 28 juli 2012

Stockholm Boule Cup

Lag: Joachim Andersson, Albin Plantin, Ali Abdi Aden


13-4 i första matchen.

13-0 i andra matchen.

13-0 i tredje matchen.

4-13 i kvartsfinalen efter låång väntan och energilös match som följd.

Spelet stämde bra i de inledande matcherna. Vi hade kul och allt kändes väldigt bra. Efter den långa väntan mellan 8:delen och kvartsfinalen (final lagen i B gick in i A turneringen igen. Vilket tog tid) följdes spelet upp med energilöst spel. Synd då det kändes så bra.
Tack Albin och Ali för en rolig tävling och lite city häng! Uppskattas!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 26 juli 2012

Stockholm Boule Cup

På lördag är det dags för nästa landslagsuppdrag. Denna gången går resan till Stockholm och Stockholm Boule Cup. Tävlingen som har förhoppning att ta över efter Mayo Boule Open. Bara framtiden kan sia om det. Men jag hoppas den gör det!



Laget till helgen är: Jag, Albin Plantin och Ali Abdi Aden. Resan för mig påbörjas i morgon upp till Stockholm. Jag kommer bo hemma hos Ali eftersom hotell är sååå tråkiga! Men det ska bli riktigt kul att umgås med Ali "hela" helgen. Ska även bli kul att lira ihop med Albin igen. Det händer inte så ofta tyvärr. Men kul brukar det vara.
Tyvärr verkar det som att det inte blir så värst många lag i tävlingen. Kan ha att göra med att en veckas spel från SM precis är avverkad. Och denna kommer lite för nära inpå. Men blir debut året en succé tror jag den kommer växa direkt år två! Stockholm bör ha alla möjligheter till en stortävling!
Jag önskar AIK, Djurgården och Hammarby all lycka med helgens tävling!

Ses vi i Stockholm i helgen?


- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 25 juli 2012

Klubbträning




Kvällens klubbträning drog 7 personer i dag. Så här efter SM får man kanske betrakta det som bra! Bubba somnade direkt efter första matchen. Sen körde vi andra på som vanligt.. Vi diskuterade internationella tävlingar. Och troligtvis har vi hittat en tävling i Europa nu. Men vi får kolla upp om det är möjligt och så först. Men kul hade de varit.
Våra banor påminner en del om banorna på SM. :) Kolla bilderna!
Jessicas Hästa sparkar kan vara tillbaka! Det kom fram mer och mer under kvällen. Det var väldigt glädjande! Kan bli riktigt kul i höst! Problem är väl bara att det inte är några tävlingar kvar....



- Posted using BlogPress from my iPad

Europa Cupen

Sveriges representant i Europa cupen, Halmstad Petank kommer i helgen påbörja sitt Europa äventyr. Dom har inte hamnat i den lättaste gruppen. Men jag tror dom klarar av den ändå. De har Joli Bois Bruxells från Belgien i gruppen som är väldigt bra. Spelarna i klubben känner vi igen från bla Nordsjöturneringen där dom brukar vara representerade. Hollands lag brukar vara duktiga dom med. Sen har dom England och Ryssland också i gruppen. Jag tror Halmstad slår 3 av lagen och går vidare till andra omgången.
Vill man följa det i helgen går det säkert bra på CEPs hemsida.






tisdag 24 juli 2012

Coccinelle Petanque Club, Malmö

20 medaljer

4 guld

6 silver

10 brons


1:a i klubbligan

Klubben har vunnit allt som går att vinna på svensk mark, och mer där till. Var skall vi nu sätta ribban? Vilka blir våra nya mål?


Klubbligan

Medaljligan


måndag 23 juli 2012

Bästa klubb och dubbel silver













- Posted using BlogPress from my iPad

Till slut..

fick Simon Åkesson sitt SM guld. Efter 4:a raka bronsmedaljer kom äntligen det åtråvärda guldet!
Grattis och snyggt jobbat! 5 medaljer i ett och samma mästerskap är en prestation i sig! 
SM guld junior dubbel 2012. Tobias Svensson, Simon Åkesson

söndag 22 juli 2012

SM 2012















Till nästa år måste vi ha likadana skor. Enhetligklädsel är något vi alltid har och strävar efter till MAX! :)
Tack Erima och CC SPORT.





-Fotograf -Thomas Johansson, Vetlanda.
- Posted using BlogPress from my iPad