tisdag 24 juli 2012

Coccinelle Petanque Club, Malmö

20 medaljer

4 guld

6 silver

10 brons


1:a i klubbligan

Klubben har vunnit allt som går att vinna på svensk mark, och mer där till. Var skall vi nu sätta ribban? Vilka blir våra nya mål?


Klubbligan

Medaljligan


5 kommentarer:

  1. Grrattz.Nu blir det väll ramaskriii i sandlådan igen,men själv tyck jag det är närmast pinsamt att man får räkna in medaljer från klasser som har deltagare där ALLA får påsar..men de e jag de och det är ju inte erat fel :-).

    SvaraRadera
  2. Igen da...ta Griosholm t.ex.En deltagare tog ett Silver.Han vinner en sån här liga med hästlängder i mina ögon.Eller LBO.3 deltagare...ett silver och en 8:del.Prestationer som slår allt här de.Ahhja...var baraett sätt att få ner oss på jorden.Sorry :-).

    SvaraRadera
  3. Om man inte skulle få poäng för juniorerna skulle ju i stort sätt bara Coccinelle och Sörbyängen bli drabbade. Troligen mest Sörbyängen som enbart plockar poäng i juniorklasserna. Vi plockar poäng i samtliga klasser förutom Damklassen. Så för vår del kan man ändra efter din vilja Ante. Vi vinner nog klubbligan ändå! ;)

    SvaraRadera
  4. Tror jag alla ggr.Jag vill ju inte åt just Coccinelle eller nån annan klubb med bra kidzarbete.Mer peka på att det nog räcker med att ge medaljer & bucklor te kidzen.Slår lite fel som de nu är.Ahja...

    SvaraRadera
  5. Felet är nog mer att andra klubbar inte har juniorer. Då är det ju fel att straffa dom som har...

    SvaraRadera