lördag 14 maj 2011

EM i Göteborg


Nu är sidan klar!! In och kika!! 

FS möte bl.a.

Idag kör vi igång med Förbundsmöte i Stockholm. Ska bli både kul och intressant. Nya kommittéer skall bildas bl.a. Annars är detta en av väldigt få helger som inte involverar boulespel/träning. Och på något sätt är det ganska skönt. Snart kommer en ganska intensiv period med tävlingar på löpande band. Och i år är dessa tävlingarna lite extra speciella. Så denna helg är välkommen och välbehövlig. 

torsdag 12 maj 2011

Coccinelle Training Camp

Jessica Christopher och jag tränar i den mest underbara miljön!

YouTube Video

- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Rekord!

Success_Stars blogg kan du läsa om rekordet ett antal personer ingick i igår. Vill ni se det? Framför allt vilket tempo dom har när dom skjuter.. Vi skulle inte ens hinna skjuta alla skotten ;-) Klicka på länken och ni får se Christian Fazzino träffa 91 skott av 100. Ett av han sämre resultat kanske man kan nämna ;-)

Fazzino


Michel Loy


Philippe Quintais 


Christophe Sevilla 

onsdag 11 maj 2011

Spel i klykan!


YouTube Video


Träning

Då var det dags för klubbträning i Malmö Folkets Park igen!

Jag skriver inte så mycket längre om hur jag tränar och när jag tränar. Men var inte oroliga. Jag tränar minst ett pass om dagen på något sätt. Antingen ren boule-träning, konditions-träning eller mental-träning. Men man kan ju inte tjata om samma saker här på bloggen hela tiden. Jag kör ju samma saker fast i ändrade former och mängd. Jag har börjat mer med att åka Inlines som min konditionsträning. Jag vill inte jogga.. Jag har friidrottat i 15 år och sprungit vad jag skall där. Det finns andra sätt att nå samma resultat. Och de vägarna väljer jag.
Börjar jag märka någon skillnad av all denna träning då. Svaret blir JA. Jag känner mig mycket mer stabil och självsäker. Men de slutliga resultaten har uteblivit. I Örestad Open är det upp till bevis! Nu jävlar!

Allt är klart!


Klubbkläderna är beställda och ni som inte har beställt men skulle vilja ha något ändå kan höra av sig till mig! Vi kommer på Coccinelle PCs hemsida ha information längre fram om när nästa beställning kommer göras. Så det är inte kört bara för att man missa denna gången.

Sen är det snart dags att anmäla er till DM. I klubben är det Kerstin Hjelm som tar emot anmälningarna! Vi hoppas att ALLA medlemmar kommer ställa upp i DM 2011.

NM 2011

Nordiska mästerskapen står för dörren.
I Öppen klass kommer Henrik Hugosson, Johan Skagerlund, Robin Johansson och Jens Terestchenko försvarar Sveriges färger i Oslo, Norge den 21-22 maj.

Öppen (U23): ??????? 

Dam: Jessica Johansson (38), Jenny Hamberg, Tove Neass och Tove Orrbeck.

Dam (U23): Matilda och Nanna Boström, Rebecka och Emma Bergström.

Junior 1: Sebastian Hjortander, Lasse Nihlmark, Gustav Oskarsson och William Silverberg.

Junior 2: Johan Berntsson, Daniel Eriksson, Thor Hjelm och Tobias Svensson.


Vill man se vilka som vunnit NM i någon klass någon gång? Klicka på länken nedan. Där finns alla medaljörer i NM sedan 1983!


Länk: NM medaljer

tisdag 10 maj 2011

DM i ssbf 2011

Nu är DM i Sydsvenska klart! 

Mixed DM kommer spelas i Helsingborg den 2 juni.
Singel och Skytte DM i Åstorp den 4 juni.
Dubbel DM spelas också i Åstorp, den 5 juni.
Trippel DM i Kävlinge 6 juni.

Spridda skurar! Positivt eller Negativt? Ja, vet man ju aldrig förr än efteråt. Men rent spontant tycker jag det är kass. Hade DM spelats på ett ställe de 3 sista dagarna hade man kunnat ligga över. Men nu måste man fara genom hela Skåne i bil för att kunna deltaga i alla disciplinerna under DM. Lite tråkigt.. Men finns där ingen som vill arrangera det så kan det lätt bli så här.

Still going strong!

Även om resultaten haltat i både Swio och Lindome så är vi överst!



Dags för en date med mina Inlines.. ;-)

måndag 9 maj 2011

Sheldon är Bäst!

BAZINGA

Måndag igen...

Då var det måndag igen! Och tillbaka i verkligheten igen. Efter en trevlig helg med väldigt goda vänner kan man konstatera att man har det ganska bra ändå! Spelet klicka lite grann stundtals i helgen men det gör inget. Vi hade faktiskt kul och det är absolut det viktigaste. Resultaten för oss kommer, de råder ingen tvekan över det. 
Till helgen är det dags för första "riktiga" mötet efter årsmötet! Skall bli kul och se vad vi kan komma överens om denna gång. Det finns ett par saker som enligt mig måste förbättras! Lindomespelen ökar i deltagare. Och då fanns det inte många spelare i veteranklasserna!! Utan det är ÖPPENklass som har ökat! Varberg har också massor av lag.. Och jag tror att de hänger på arrangemanget de levererar år efter år! TOPP KLASS!
Jag har aldrig upplevt att det tex strulat i sekretariatet under vare sig Lindomespelen eller Strandcupen i Varberg. Så min upplysning till dom som vill leverera en bra tävling och ett bra arrangemang, lär av Lindome och Kulknappen! 

söndag 8 maj 2011

Kära bloggbesökare

Ett pris skulle gå ut till bloggens 100.000 besökare! Nu är det så att två stycken har på något sätt kontaktat mig och har bild på att dom båda är bloggens besökare nummer 100.000!

Vad tycker ni jag skall göra? :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Hemresa

I bilen på väg hem från Lindome märker man vilken blogg Thor gillar att läsa ;-)


38 & 39

- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Semifinal

Efter att ha slitit oss vidare till semifinal fanns inga krafter kvar. Mot Albin och Chlappo var de one man show... Chlappo spelade flest klot rätt.. Vi andra var mest statister i denna avslagna match som skulle kunna ha varit så mycket bättre...


- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Andra matchen

Andra matchen började lite trevande... Men efter ett par rundor hade vi växlat upp något.
38 & 39
13
vs
4
Anna & Jenny

- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Pris...

Ett pris till vår 100.000 besökare utlovar jag! Men du ska på något sätt kunna bevisa att det var du!

Typ, går du in på sidan och ser lite längre ner på höger sida så hittar man sidvyer. Har du 100.000 där så tryck på print screen på datorn och skicka bilden till mig! Fint pris utlovas..


- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Första matchen

Första matchen mot Mats Andersson och Arne Haraldsson slutade 13-2. en väldigt trevlig första match denna soliga men halv kyliga morgon.. :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Revansch

Detta lag förlorade vi mot i SM i Falun.. Dom är här.. Vi SKALL mötas igen! :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu

Lindomespelen

Idag är det dags för dubbel i Lindome..


Förra året vann jag och Jessica! Prestationen igår var kanske inte den bästa, inte den sämsta heller.. Men resultatet var bedrövligt! Det skall inte upprepas idag!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone
- joachim.andersson@coccinelle.nu