lördag 17 juli 2010

iPhone

Det finns en app till iPhone som kan fixa bilderna lite snyggt..


Min underbara katt Tösen! :)


Mina fina klot.. :P


Jessicas fina väst från bästa klot tillverkar märket som finns ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

onsdag 14 juli 2010

Onsdags träning

På väg till träningen fick jag för första gången se hur ingången till citytunneln kommer att se ut... Snyggt och modernt :)


Pildammarna stod som värd för träningen idag. Ett fint ställe mitt i Malmö!


När träningen var slut hitta vi en extra boule kula...... ;)


Träningen fick bra idag. Skönt.. Det känns i hela kroppen att formen är på väg.. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu

tisdag 13 juli 2010

EHLT Games


Kollade runt lite på nätet och hittade något som heter EHLT Games. European Heart & Lung Transplant Games. Detta är tydligen ett slags EM för personer som har gjort en hjärt- eller lugntransplatation och man kan ställa upp i grenar så som simning, cykling, tennis, badminton, golf, volleyboll och även boule. I år hölls mästerskapen i Växjö, Sverige 30 juni - 4 juli. Jag har febrilt försökt att hitta några resultat från detta evenemang, men lyckas inte. Det jag har hittat är från 2008 och det anordnades i Vichy, Frankrike. Där ser man att ett lag från Belgien vann, MEN det roliga är att de vann över ingen mindre än Sverige i finalen. Frankrike hittar man först på 3:e plats.


http://www.ehltgames.com/



måndag 12 juli 2010

Efter och före

Så var sommarens ungdomsläger slut. Det blev återigen en väldigt varm upplevelse och man kan väl säga att det var väldigt bra att det fanns tillgång till bad för ungdomarna. Men när det väl spelades boule flöt det på väldigt bra. De lyssnade och kämpade på bra i övningarna och i spelet. Något som man märkte av lite mer i år jämfört med innan var att det var flera ungdomar som kom fram och ville ha lite "tips från coachen". Allt från de allra yngsta till de äldsta. Teknik, taktik, vad man ska ha för klot etc. Väldigt kul att det finns intresse att utvecklas och bli bättre!! Och jag tror och hoppas att de kommer att lyckas bra med detta! :)

Vad som gäller för egen del fram till SM är träning, träning, träning och lite kalas i helgen ;) Jag längtar verkligen till SM och Falun. I år kommer det att bli väldigt spännande då jag både bytt klubb och medspelare sedan förra SM. Men det känns bra och jag hoppas på att jag kommer att vara nöjd i slutet av SM-veckan.

Vi ses i Falun!!

söndag 11 juli 2010

Landslagskval

Under tiden det Nationella junior lägret höll på i Kristianstad trakten, gjorde veteranerna upp om Landslagsspel till nästa år..

Carina Janson, Claes Janson, K-G Rundberg - CPC/CPC/KNF vann kvalet!!

STORT GRATTIS!

Sista dagen

På kvällen tillbaka på Ivö blev det diverse aktiviteter.


Vi fick se solen gå ner bakom horisonten... :P


På morgonen blev det frukost och hem resa. Denna morgon var samtliga barn trötta :) men väldigt nöjda! :D


- Posted using BlogPress from my iPhone joachim.andersson@coccinelle.nu