fredag 14 mars 2014

Svenska Cupen finalen i Helsingborg

Svenska Cupen 2014. 15-16 mars i Jutan, Helsingborg

Coccinelle PC har nu tagit ut de lag som ska representera klubben och försvara vår titel från 2013. 

Coach: Joachim Andersson

Laget är: Rickard Nilsson, Joachim Andersson, Tobias Svensson, Simon Åkesson, Daniel Eriksson, Jessica Johansson och Kerstin Hjelm. 

Anders Larsson (UK) har fått förhinder och Bengt Månsson har insjuknat. Tråkiga avhopp. Men så är det ibland. Vi får kämpa på!




onsdag 12 mars 2014

Tävlingssäsongen drar igång på allvar!

Nu börjar tävlingssäsongen. Ska bli kul att sätta igång igen då förra året nalkades av operation och svårt att spela både en tid före som efter.
Nu till helgen väntas Svenska Cupen. En riktigt kul tävling med bästa förstapriset! Helgen efter är det dags för Nordstan Grand Prix Open i Göteborg. Ska bli kul och se vad Pablo får ihop där. Upplägget och de inbjudna lagen som kommer är det bästa på flera år i Sverige och mina förhoppningar är höga! 
Sen ska nog denna 40-åriga pojken åka privat till Cannes i Frankrike igen. Det var skit kul att både spela där och att i akta världens bästa boulespelare live! En spännande månad framöver med andra ord. 

Träningstillfällena har dubblats. Det har behövts och kommer så fortsätta. Det börjar kännas rätt igen och det är otroligt skönt!