måndag 25 juli 2016

Min sammanfattning av årets SM

Jag tycker årets SM arrangerades på ett riktigt bra sätt. Personalen var trevlig och allt såg ut att gå riktigt smidigt till. Stor CC och mycket folk som tittade varje kväll utom möjligen de första som bjöd på lite regn och småkyla. Mattältet hade antingen riktigt god mat eller mat som varken var god eller äcklig. Det gör att den ändå får ett helt okej betyg från mig. Man hade möjlighet att under uppsikt lämna in sina ägodelar så man kunde springa runt och göra vad man ville utan att behöva bära med sig allt. En bra idé. 
Banorna är de bästa på flera år! Äntligen blev det banor som kräver en bättre teknik. Att bara kasta rakt fram som på fotbollsplaner är inget riktigt SM enligt mig. Banorna får bästa betyg från mig! Att man fick några inledande matcher nere på fotbollsplanerna är helt okej. Grundplanen var att samtliga banor skulle se ut som CC området gjorde. Men Malmö kommun fick ändra det då banorna senare ska återställas och det hade gett en del problem att lyckas med återställningen till rimligt pris.
Allt låg inom 5 minuters gångavstånd. Helt perfekt! Ett kompakt SM med närhet till allt. Inklusive bad i det underbara vädret som Malmö bjöd på hela veckan.


Spelet då. 
Ja, jag ska inte klaga. Jag har fått vänta sedan 1987 att få möjligheten att kunna vinna ett SM på hemmaplan. Det infriades första dagen då vi vann mixed trippeln för tredje året i följd. Då infriades de mål jag haft så länge… Mixed dubbeln spelades inte då jag jobbade den dagen. Singeln slutade med en silver medalj. Det är jag väldigt nöjd med då jag inte direkt tycker det är kul med singel. Men jag kämpade på för jag kommer troligen inte få så spela en SM singel i Malmö igen. Trippeln var en ren besvikelse. Vi förlorade mot ett jättebra lag, killarna från Sörbyängen spelade riktigt bra. De vann så rättvist man kan göra! Men orken för oss fanns liksom inte att göra en match av det. Det var spel mot ett mål.. Dubbeln skulle bli min och Rickards revansch. Ytterligare ett SM guld blev det i dubbeln. Andra i rad för Rickard och mig. Men det kunde slutat redan i åttondelen. Då var jag inte så bra men Rickard höll oss vid liv.. Resultatet blev 2 guld och 1 silver. Ändå svider det att trippeln blev så genomrutten!



Mest imponerad av:
Noon Geffenblad
Noon Geffenblad från Sibirien. Jävlar vad hon utvecklats. Inte bara att hon tog 3 SM guld och 1 brons. Utan sättet hon spelar på. Hennes teknik har förbättrats enormt och psyket är riktigt stabilt! Skottet hon gör i precisionsskyttet i ösregnet och plockar lillen för match är det bästa jag sett i år. 



Lucas Rudin från Sörbyängen. Vilken kapacitet denna killen besitter.. 44 poäng i skyttet. Tog dessutom ett brons i öppen klass i skyttet. Lucas tog 4 guld 1 silver och 1 brons under årets SM. Det är grymt! Sveriges största framtidslöfte. 


SM i siffror:
Spelade 28 matcher
Gick segrande ur 26 av dom
Förlorade således 2 matcher.
2 guld
1 silver
1 8:del