lördag 23 juni 2012

UAB 12-Timmars

Efter 7 raka segrar i "förspelet" slutade jag och Rickard på 3:dje plats. Jessica och Janne vann "förspelet" och Thor Andreas Hjelm och Super-Atle Smeby tog sig också till kvartsfinal.
Jag och Rickard vann kvartsfinalen relativt enkelt med 13-0 mot Ryssland. Super-Atle och Thor förlorade mot Estland med 4-13 och Janne och Jessica förlorade mot Benny och Roger.
I semifinalen fick vi möta Estland och vann med 13-4. I finalen slog vi de Norska dubbelmästarna, Bo och Marius med 13-4.


- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

fredag 22 juni 2012

Midsommar

Idag påbörjas resan till Oslo.. Detta gänget ska göra Oslo osäkert i tre dagar! Ska bli riktigt kul. Så här kommer lagen att se ut i helgen som jag och Jessica spelar i. Förra året gick det ju jätte bra. Båda lagen i final. I år blir det nog lite tuffare. Men målet är den samma!  Gud va kul detta ska bli :-)


Jan Simonsen, Ali Abdi Aden och Jessica Johansson

Joachim Andersson, Super-Atle Smeby och Rickard Nilsson

torsdag 21 juni 2012

Sista träningen..

innan resan till Oslo..

Jessica tränar på svåra skott ;-)

Thor tränar på att tolka banan.. 
Bubba får bara in 2 fötter inom 1 meter :O




- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

tisdag 19 juni 2012

Norwegian Masters de Petanque

Midsommar närmar sig med stormsteg.


Och till midsommar åker vi till Oslo i Norge för spel i Norwegian Masters de Petanque. Men först blir de 12-timmars tävlingen UAB Challenge på lördagen. Förra året spelade dubblarna enligt: Jag och Rickard Nilsson, Jessica och Matilda Boström, Super-Atle Smeby och Jan Simonsen. I år blir det Jag och Rille (igen) Jessica och Janne. Och Super-Atle kommer kämpa ihop med en annan CPC spelare, Thor Andreas Hjelm. 
Det är många från Coccinelle PC som kommer åka upp och spela i Oslo iår. Vi blir (nästan) 4 hela trippellag. Jag, Rickard och Super-Atle (Regerande mästare), Jessica, Jan Simonsen och Ali Abdi (2/3 av laget som blev 2:a förra året), Simon Åkesson, Thor Andreas Hjelm och Daniel Eriksson, Clas och Carina Janson som kommer spela ihop med Mili Selimovic (Norge). Dessutom kommer ytterligare 2 lag från Sverige. Tävlingen kommer bara bli mer och mer populär om dom fortsätter arrangera tävlingen i samma anda som de gjorde under debutåret. Men i år skall de ha flyttat spelplatsen från Frognerparken mitt i centrala Oslo till utkanten av Oslo.. Miljön blir nog inte bättre! Men kanske banorna och annat blir bättre. Men personligen hade jag föredragit Frognerparken mitt i city! Ljuvlig miljö!

Jan Simonsen och Super-Atle Smeby efter en dubbel seger i Oslo förra året.
På fredag förmiddag åker vi iväg. Allesammans! Det ska bli en underbar tripp/tävling/semester!! Umgås med härliga vänner och avnjuta den svenska midsommaren i Oslo..

Rickard Nilsson, Super-Atle Smeby och Joachim Andersson. NMP segrarna 2011.

Matilda Boström, Jessica Johansson och Jan Simonsen. Matilda byts i vår ut mot Ali Abdi Aden.


Längtar....


söndag 17 juni 2012

Elitserien

Efter helgens spel ligger vi 2:a i tabellen en poäng efter Halmstad. Dagens resultat finns här nedan. Lag 1 spelade upp sig i dag från igår. Vilket resulterade i 11-1 i matcher i dag. Klart godkänt! Vi hade kalkylerat med 3 poäng varje speldag. Alltså 6 poäng denna helgen. Vi fick ihop 10 poäng. Vi är klart nöjda med det resultatet.


CPC-RON 4-0
Lag 1: 13-12, 13-7
Lag 2: 13-6, 13-4

CPC-BSJ 3-1
Lag 1: 13-12, 11-13
Lag 2: 13-7, 13-0

CPC-SIT 4-0
Lag 1: 13-4, 13-4
Lag 2: 13-5 (mot Ali), 13-7

Lag 1: Rille, Thor, Daniel, Janne
Lag 2: Jocke, Simon, Simon




- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu