lördag 18 augusti 2012

Sverige klara för kvartsfinal i EM!


YouTube Video

Här avslutar Simon Cohen matchen mot Danmark.



- Posted using BlogPress from my iPad

Simon Cohen


YouTube Video


Veteran EM 8:delspoolen

Sverige möter Ukraina i första matchen i 8:delspoolen. För Sverige spelar Carina, Clas och Markel. Danmark är det 3:dje laget i gruppen.
Efter fyra rundor har Sverige haft lite tur. Spelet är inte de samma som tidigare. Som tur är spelar Ukraina ännu sämre.
Sverige spelar upp sig några snäpp efter 4 rundor och ställningen är då 5-2 till Sverige. Två rundor senare och ställningen är 6-5. Ukraina har sista klot i båda rundor. Vänd trenden nu Sverige! Vid 7-7 tappar Sverige en 5:a och 7-12 var ett faktum. Det har legat i luften! Men rundan efter kastar Ukraina bort samtliga klot!! Och Sverige tar 6 poäng och vinner matchen!! Helt otroligt! :)

Sverige möter Danmark i andra matchen. En tuff match där Sverige först missar 3 lägg för match vid 10-10. Men Simon skjuter hem matchen rundan efter. Clas är en riktig klippa! Kul att se..


Och nu är Sverige klara för kvartsfinal i EM! Tjoho!

Veteran EM, Hvidovre, Danmark

13-8 mot Andorra. Clas, Carina och Simon spelade. Taskig början men sen kom som igång och spelade riktigt bra. Clas är hur stabil som helst.

13-1 mot Jersey. Clas, Carina och Markel spelade. Ännu en gång är det Clas som är mest stabil. Clas spelar riktigt bra idag!

Nu är det lunch och efter lunchen är det dags att drabba samman mot England. Ska säkert inte vara några problem att gå som segrare ur grupp B.

13-3 mot England. Lage i denna matchen var Clas, Simon och Markel. Såg riktigt bra ut. Men England bjöd inte riktigt upp till dans..

Inom kort är det dags för 8:dels grupperna. De två bästa går till kvartsfinal som spelas i morgon bitti.



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 17 augusti 2012

Veteran EM

Sverige (Carina och Clas Janson, Simon Cohen och Markel Sjöström) hamnade i grupp B ock fick Andorra, Jersey och England i sin grupp. En skön början för våra svenska representanter. Men kämpa på väl. Vi vill inte ha onödiga förluster som kanske kan straffas längre fram i turneringen.

9:00 i morgon bitti drabbar alltså Europas veteraner samman om vem som slutligen kommer bli den första någonsin, Veteran Europa mästaren i boule.

I morgon bloggas det från Roskilde, Danmark om bara det inte är för dyrt att surfa från Danmark.


38 & 39





- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 16 augusti 2012

Veteran EM




17-19 augusti är det dags för veteran EM i Roskilde, Danmark.
Sverige representeras av Carina och Clas Janson och Simon Cohen, samtliga vinnare av EM kvalet och från klubben Coccinelle PC, Malmö. Markel Sjöström är fjärde spelaren i laget. Vi önskar er all lycka i Roskilde och kämpa för allt vad ni har så kommer det gå bra!


Sverige kommer inte få det hur enkelt som helst i jakten på medalj. Tyskland får väl ses som favoriter då de stått som slut segrare i de två senaste V55 sex nations turneringarna. Holland har ett gäng duktiga spelare också. Sen kan länder som Monaco och Schweiz ha riktigt bra lag. Men Sverige har fin fina chanser! Tyvärr är inte stormakten Frankrike med i turneringen än. Men i framtiden kanske dom kommer skicka lag ändå. Det är speciellt att möta fransmän...

Lycka till i helgen Coccinelle och Sverige!

Här kan man följa Veteran EM: http://www.ustream.tv/channel/ec-veterans-2012



- Posted using BlogPress from my iPad

tisdag 14 augusti 2012

Precisionsskytte




Jessica tränade Precisionsskytte inför dam-EM i Gent, Belgien. 2 serier blev det och poängen blev bra. 47 poäng i första serien och 43 poäng i andra. Det är två bra serier även med internationella mått. Skotten såg dessutom bra ut. Höga slott och en del stann. I andra serien har hon 2 skott i serien "lille framför klot" som backar och "nuddar" precis lillen och det blir 1 poäng istället för 5. Annars hade det blivit 51 poäng i andra serien. Samma poäng som Rickards svenska rekord från SM för 1 månad sedan.

Herr VM laget togs ut idag! Laget är inte officiellt så längden dom inte gått ut med informationen på svenskboule.se. Så jag kommer inte nämna laget. Men jag finns inte med i laget.




- Posted using BlogPress from my iPad

söndag 12 augusti 2012

Helgen och framöver




Helgen har bjudit på många skratt och härlig stämning i Coccinelle hörnan! Spelet har mestadels varit bra för klubben då vi vunnit alla möten utom 1.
För egen del har spelet varit bra! Bra skytte och många bra lägg.. Speciellt när vi behövt vara bra. Härligt besked på formen som sakteligen ska börja höjas inför oktober månads början.
Spelet för Jessica såg också bättre ut! Ett mycket bättre skott visades upp i helgen. Vilket visar att formen är på väg igen!

Riktig härlig helg i Uppsala ihop med goda vänner! Och för första gången i klubbens historia har vi nu även vunnit Elitseriens grundserie! Tjoho!!

Nästa helg är det dags för Veteran-EM. Planerna just nu är att åka och titta och heja fram det Svenska laget som mestadels består av spelare från Coccinelle. Sen är det dags för Paris, Frankrike helgen efter för att spela Nationella Sevran ihop med landslaget.



- Posted using BlogPress from my iPad

Grundserien är slutspelad

Då var grundserien avslutad. Och vi lyckades vinna grundserien 2 poäng före Halmstad. Kärnan, Le Petit, Lindome och Sibirien går vidare till Elitseriens slutspel.
Sittning Boule och BOO tar tidig semester i år. Ronneby, Boulesjevikerna, Boulero och Strand får kvala för att få behålla Elitserie kontraktet.






- Posted using BlogPress from my iPad

Elitserien sista dagen

CPC - LID 1-3
Lag 1: 8-13, 10-13
Lag 2: 0-13, 13-6
LID 1: Alex, Henrik, Niklas
LID 2: Wille, Håkan, Giza

CPC - HPK 3-1
Lag 1: 13-10, 6-13
Lag 2: 13-8, 13-6
HPK 1: Jimmie, Pontus, Emma
HPK 2: Patrik, Johan, Thomas

Lag 1: Jessica, Rickard, Sebastian
Lag 2: Joachim, Simon, Simon


- Posted using BlogPress from my iPhone