tisdag 18 augusti 2015

Året 2015

Resultat

TRIPPEL
1:a Fyrlingen, Nationell
(Jocke/Eklund/Rizzi/Saverio)
1:a Treklövern, Lokal
(Jocke/Simon/Rubin)
5:a Nordstan Grand Prix, Internationell
(Jocke/Rille/Eklund)
1:a Hvetlanda boule event, Regional
(Jocke/Jess/Anders)
1:a Lindomespelen, Nationell
(Jocke/Jess/Rille) 
1:a DM trippel
(Jocke/Jess/Rille)
2:a EuroFight, Masters
(Jocke/Jess/Rille)
3:a Nordic Petanque W, Internationell
(Jocke/Jess/Rille)
2:a Hedebo Open, Internationell
(Jocke/Rille/Löf)
1:a DM mixedtrippel 
(Jocke/Jess/Rille) 
1:a Strandcupen, Nationell
(Jocke/Bill/Carljohan)
1:a SM mixed trippel
(Jocke/Jess/Rille)
1:a Wendes Open, Regional
(Jocke/Rubin/Andreas) 

DUBBEL
2:a Malmö dubbel, Regional
(Jocke/Jacobsen)
2:a Lindomespelen, Regional
(Jocke/Rille)
3:a DM dubbel
(Jocke/Rille)
1:a SM dubbel
(Jocke/Rille)

3:a DM skytte 
Högsta poäng i kvalet. Kvalade till SM skyttet. 

KLUBB
1:a Svenskacupen Öppen
10:a Europacupen
1:a Elitserien, slutspel

___________________________

Året började grymt med framför allt vinst i Nationella Fyrlingen och seger i Svenska Cupen. Detta följdes upp med vinster i såväl Nationella Lindomespelen och Varbergs Strandcup. Vi utmanade Monaco laget i Skövde men fick se oss besegrade efter att vi faktiskt skulle vunnit en av de två matcherna vi möttes i. Fick stor revansch mot dom i Hedebo då vi slog dom stort 13-3. Vann en del andra stora trippel tävlingar som var väldigt glädjande. I dubbel gick de segt, precis som de gjorts de sista åren. SM började precis som man önskade. Vi försvarade vår titel i mixtrippeln. Singeln var singeln och trippeln blev en stor besvikelse! Revansch i dubbeln och andra guldet var bordat efter att vi inte släppt mer än som mest 4 poäng i en match. Då mötte vi många bra lag dessutom. I Europacupen fick vi en tuff första grupp. Vi blev 3:a och gick inte vidare. Mestadels vårt eget fel men det var väldigt tuffa banor, precis som FK David varnat oss för. Ännu en gång stod jag utanför de lag som fick representera Sverige i Europa mästerskapen i Bulgarien. Det var en tuff nöt att tackla efter den säsong man haft bakom sig.. Det tog ett par dagar innan jag fick ett samtal om varför jag inte fick en plats. Och helt ärligt fick jag inte riktigt något svar på den frågan heller. Mest en massa prat om vad som skall komma. Men vad gör det när skadan är skedd? Ingen vet vad som händer i framtiden.
Och det kändes mest som svaren jag fick gick ut på att jag just inte skulle sluta spela. För egen del kändes det som att det var droppen. Många år med en väldigt hög lägsta nivå och det kändes som att andra räckte dom fick till det typ en gång så var dom klara. Det gjorde att jag tog en tidig TIME OUT från boulen på obestämd tid! Jag känner verkligen att det kvittar vad jag gör så får jag inte plats i det laget jag gärna vill befinna mig i.
Många har hört av sig på ett mycket fint positivt sätt. Och det värmer! Men jag orkar inte dessa negativa besked mer. Speciellt inte efter en sån här säsong. Jag lägger så mycket tid och pengar på något där känner att personligen får jag inte ett skit tillbaka längre! Då är det bättre att ta en time out och hoppas man kommer sakna det och komma tillbaka. Men som det känns nu känns det helt rätt att lämna!



Tills jag kommer tillbaka spelandes så säger jag nu tack för mig! Tidigare än jag planerat och önskat!