torsdag 19 maj 2022

Elitserien 2022

Har ju redan skrivit om Elitserien tidigare. Men då visste vi inte i vilken ordning vi skulle möta våra motståndare. Det vet vi nu!

För Coccinelle’s del ser det ut enligt följande:


11-12/6 Elitserien i Lindome


Lördagen: 

CPC - RON

CPC - MAR 

CPC - SCP


Söndagen: 

CPC - TED

CPC - TRX



Återstående möten 13-14/8 i Skövde

Lördagen: 

CPC - BRO

CPC - LBO


Söndagen: 

CPC - LID

CPC - KÄR



Som jag skrev tidigare om Elitserien och som till svenska cupen, det kommer bli en sten tuff Elitserie 2022. Många klubbar kan stå som slutsegrare när samtliga möten avgjorts. Men jag tror ändå att det tillslut kommer stå mellan BRO Boulero, KÄR Kärnan, CPC Coccinelle PC och LBO La boule d’Or. Ett litet varningens finger för LID Lindome BK som aldrig skall räkna bort.


Om jag endast för välja en förening som slutsegrare så väljer jag Boulero. Stor bredd och garanterat revanschsugna efter finalförlusten i svenska cupen. Dessutom har dom en riktigt bra laganda, lagkänsla och bra coacher som gör att dom är livsfarliga. 


Coccinelle kommer göra så gott dom kan och ska självklart försöka ta hem en dubbel (svenska cupen & Elitserien). Men vi vet också att det inte är så lätt att göra just detta. Inte många som lyckats med detta historiskt heller. Laget vårt är uttaget men jag är inte UK så det är inget jag kommer offentliggöra. 



För samtliga som ska lira seriespel om ca en månad: Stort lycka till!