torsdag 9 september 2010

Hmm :S

Det är många funderingar som cirkulerar i min hjärna nu angående 2011. Jag vet inte riktigt hur och var de kommer att sluta, men att det kommer bara gott ur det har jag mycket svårt att tro. Det är inte längre som man vill, hoppas och tror. Jag ser ingen glädje längre.

En fråga som sammanfattar allt. Är det värt det?

13 kommentarer:

  1. Tappa inte sugen. Världen är full av tappade sugar!
    Det kommer nog att bli bra ska du se. Å vill du bli lite glad e det bara att åka å kolla när Markus spelar Boule. Går inta att låta bli att garva då!!! ;-)

    SvaraRadera
  2. Håller med Micce...tappade sugar kommer tillbaka,fråga Micce om min tappade sug innan i år...den är tillbaks nu med råge §;--)

    Andreas

    SvaraRadera
  3. Nä, så får de nog bli!
    Vad får man ut av det hela? Ingenting.. Bara skit..
    Då kan ja lika gärna något helt annat och få lite glädje som belöning iaf..

    SvaraRadera
  4. Herre min gud. Du är runt 40år och agerar och beter dig som om du vore 17.

    SvaraRadera
  5. Jag håller med. Just nu får man inte ut så mycket av det. Och får man inte ens glädje, då kan man lika gärna göra något annat där man får det. Det tycker även jag!!! Det tror jag inte är så svårt att förstå.

    Mm, det är sant Micce. Det får bli en sväng till Kristianstad då ;)

    SvaraRadera
  6. Radar ni upp resultat nästa år liknande årets så blir det ? om landslagsutagning även om ni inte tillhör gruppen.
    Efter en lång säsong tappar nog de flesta suget, boule sverige får hoppas att ni finner suget och glädjen framöver. Ni behöver ju inte spela alla turneringar bara de roliga och de som motiverar er. Tror också en resa ner till Kristianstad vore bra, skratt får man inte för mycket av.
    Anonyma idioter får sitt bränsle av reaktioner, de bästa är ju att nochalera. Lätt att säga men svårt när tålamodet har en gräns. Jag själv är inte sugen på spela, mest sugen på nya klot skit konstigt. Men får inga klot för tanten, just köpt hus och måste sälja radhuset Conny

    SvaraRadera
  7. Conny, fenomenet med att tanten bestämmer vilka inköp som skall göras, har oxå jag varit med om. Ingen förståelse för vad ett set med nya klot skulle innebära.

    Mången gång har man stått på banan med tårfyllda ögon sett alla de andra leka med sina nya,skinande blanka klot! Vilken glädje de haft när de demonstrativt satt Kalle på Kalle och utbrustit...
    -Dina gamla senapskulor är så jävla lätta att träffa. Hoppas att du aldrig byter ut dem!!!

    Därför införde jag "klotering" i vår familj! Dvs för rättvisans skull måste X antal klot-set inhandlas på en kontinuerlig basis för att utjämna balansen mellan antalet bouleutövare och antagonister i familjen! Fattar du? Det gjorde inte frugan heller så nu köper jag klot bäst f-n jag vill!!! ;-)

    SvaraRadera
  8. Bra infört Micce. Jag är allt för mesig, jag tjänar ju egna pengar. Ska höra med tanten om jag kan få höjd veckopeng. Alla medelmåttor inom boulen vet ju att rakheten i kulorna går ju ut efter ett bäst före datum, då är det bara att köpa nya som är riktade i fabrik. Conny

    SvaraRadera
  9. Jag kan gå i god tro till Micce Conny :) Han har en stående beställning på VMS 2110 var tredje månad levererar jag till honom.. ;-)

    SvaraRadera
  10. Shit, du får mig att låta som en Boulepundare! ;-)

    SvaraRadera
  11. Conny, haha... fan va roligt sagt! Men du menar alltså att det finns klot som går rakt?

    SvaraRadera
  12. Skönt att höra Jocke, Ja Micce det finns klot som går rakt. Du får snacka med Jocke om det är måndags exemplaren han skickar. Nä du är roligast, lycka till med nya kloten Conny

    SvaraRadera
  13. Haha.. :)

    Ja har bara snea klot till rea :O

    Nä, dags att sova lite. I morgon kallar Stockholm.. Det är bara att åka iväg.. Igen.. ;)

    SvaraRadera