onsdag 6 oktober 2010

VM till helgen

LAGET
Björn Ivarsson, Björn "Folke" Johansson och Albin Plantin. Äntligen skickar Sverige ett lag till VM. Detta tycker jag är det bästa som hänt sedan 2005. Det var sist vi skickade ett lag till VM. Vi i Sverige pratar om medaljer varje år. Och har aldrig varit riktigt nära! Som enskilda spelare besitter vi inte den kapacitet och skicklighet som de Franska och Belgiska spelarna. Men som LAG kan vi slå dom! Och till i år skickar vi inte bara ett lag, utan ett riktigt bra lag! Dom vinner långt ifrån allt. Men det är det ingen som gör! Men de senaste åren har de ägt trippel tävlingarna överlag. Och det gör dom starka. 
Under de tuffa förhållanden som råder under ett VM är det viktigt att känna varandra in och utan. När någon börjar svaja, behöver stöd och hjälp så är det alltid lättast att ta emot tips och råd från dom man brukar spela med. Då råder aldrig missförstånd! 
Till sin hjälp har dom Rickard Nilsson. Och jag tycker nog det är det enda rätta! Den absolut bäste "4:de" spelaren Sverige kan ha. Han kan hoppa in överallt i ett lag och göra det riktigt bra! Sverige besitter inte många såna spelare. Han passar dessutom in med de här spelarna väldigt bra!
CHANSERNA
Många brukar alltid snacka medaljer så fort Sverige åker till VM med ett nytt lag.. Harmoni hit och dit..
Men i år tror jag faktiskt att det kan vara möjligt! De kan verkligen lyfta varandra när de börjar gå grus i maskineriet. Det är oftast det som saknats tidigare! Dessutom har dom Anders Larsson som Coach. Där är han väldigt bra!
Medalj är möjligt med lite flyt. Men en kvartsfinal tror jag lätt dom når! Så bra är detta laget!




Bilder: Svenskboule.se

2 kommentarer:

  1. Det är bara att önska VM-spelarna lycka till.
    Lars-Ola, Knäred

    SvaraRadera
  2. Sant!
    De glömde jag i inlägget.. haha..
    LYCKA TILL GRABBAR.. :)

    SvaraRadera