söndag 20 mars 2011

Sammanfattning, semifinal

0-3 mot Sittingboule känns inte bra!
Vi kämpade! Men... Når man inte upp i sin normala kapacitet på banan kan man inte begära att slå någon! Ännu en gång spelar juniorerna jämna matcher mot Sverige eliten. Grymt!


Men vi gick till semifinal och det var vårt mål. Vi kämpade väl och jag är stolt att vi verkligen lyckades infria målet.

Klubben har alltid nått semifinal i cupen. 3 brons (2007,2010,2011) 1 silver (2009) och seger 2008. Ett bra facit!
Nu tar vi nya tag i Elitserien!


10 kommentarer:

  1. Tror CPC har stora chanser i Elitserien med detta koncept vi har här och nu :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det återstår att se Bubba. Men det känns rätt!

    SvaraRadera
  3. Weee...Jocke & Coccinelle saaattsar på Elitserien.Braaa där :-).Blir en kul serie att följa.SIT vinner.Coccinelle 2:a och LID 3:a.
    Inga höga odds på det va?

    SvaraRadera
  4. Haha.. Satsar på Elitserien är kanske att ta i Ante. Vi ska ju genomföra tävlingen och då kan vi likabra försöka vinna våra matcher.
    Men som du vet, jag är ingen som förespråkar för seriespel. Vi får ju 2 vassa förstärkningar till elitserien och det känns kul.

    Men sätt inga pengar på en silverplats till oss Ante. Då kan du lika bra sponsra junior Verksamheten i klubben med dom pengarna. Vi hoppas blir bland de övre lagen som slipper kvala för en elitserieplats till 2012. Då är vi nöjda! :)

    SvaraRadera
  5. Spännande där med nyförvärven.Kör hårt.Själv är jag mer nöjd med att vi i Stockholm nu fått ytterligare ett hyffsat bra lag utöver Sibbarna,som blivit lite onödigt kaxiga :-):-).

    SvaraRadera
  6. Våra förstärkningar är inga nyförvärv Ante. Jimmy Lagerkvist och Jan Simnosen har ju varit med tidigare. Men Jimmy spelar innebandy (proffs) vinterhalvåret och Janne Bowling (as bra på bowling) så vi har svårt att nyttja dessa spelare under inomhus säsongen.

    Ja varken Sibirien eller Sittingboule tog emot sitt pris efter tävlingen! Det är i mina ögon jävligt nonchalant och respektlöst!
    Hoppas där finns en förklaring!

    SvaraRadera
  7. vart tog Sibirien eller Sittingboule av efter finalen och semi då? Eftersom dom inte hämtat ut sitt pris så kör vi en ny final mellan cpc och lindome då? hehehe

    SvaraRadera
  8. Haha.. Nä, de hade inte jag gått med på Bubba!
    Vi förlorade semifinalen och jag tar endast emot det jag förtjänar! Och denna gången var det en bronsmedlaj! Inget annat! :)

    SvaraRadera
  9. Ja vi hittade 3de priset på området när vi gick hem,är lite nonchalant men det var väl bara seger som dög.Kent BVP

    SvaraRadera
  10. Tål man inte förlora skall man fan inte ställa upp heller.

    SvaraRadera