lördag 30 juli 2011

SM i Uppsala 2011

Årets SM i Uppsala var i sin helhet jätte bra! Vilken miljö och olika typer av banor.. Synd bara att inte banorna på CC var så "blaskiga".
Det var långa köer till toaletten och till de lilla tält som sålda hamburgare. Där kunde man lätt få stå i 10 minuter. Och man fick 15 minuters paus mellan matcherna.
Vädret var helt underbart också. Prognoserna innan mästerskapen sa regn.. Men de var inte många droppar som föll från himmeln.

Sportsligt då!
Jag var i Uppsala för att försvara 2 titlar. Öppen mixed och öppen trippel.


Öppna mixen gick helt okej genom alla matcherna fram till semifinal. Där blir det ett riktigt magplask! Samtidigt som Jesper Skult gick på vatten. Kul att se. Men synd att det var på bekostnad av att jag och Jess inte längre är obesegrade.

I öppna trippeln hade vi aldrig riktigt problem någon gång. Vi körde på och målet har sällan varit så klart från vår sida. Men det blev tillslut förlust i finalen. Och de suger!
Men kul med tanke på att så många tycker vi varit dåliga i år och andra så bra...

Öppen mixed trippel var en ny disciplin med premiär i Uppsala. Vi hade kul och spela på. Tyvärr blev det stopp i semifinalen.

Man borde kanske vara nöjd med 2 brons och 1 silver. Men det är jag inte! Guld är det som gäller! Inte mängden medaljer. Men visst! Vi spelar säkert flest matcher detta SM.. och det i sig borde säga en del.



Nu blir det inte överdrivet mycket bouleträning denna veckan. De blir nog mer annat. På fredag drar vi till Travemünde för att representera Sverige. Jag kommer bilda lag med Albin Plantin och Robin Johansson och Jessica ihop med Matilda Boström och Tove Orrbeck.



- Posted using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

4 kommentarer:

  1. Ja,JAG tillhör då inte dom som tycker ni vatt kassa.Även om man inte vinner så är ju snittet eg det som räknas när summering "BÄST" ska tillägnas ngn.Menar...6 medaljer t.ex i stora tävlingar måste väll slå ett guld å inte mycket mer te nån annan.
    Aja...så tänker i alla fall jag.
    Och håller med om Uppsala.Jävligt läcker platts att ha SM på...även,som du poängterar,det fanns en del fel.Själv tyck jag dom kunde hållt oss vetts hela tiden inne i parken,även om det var roligare banor i Engelska å på parkeringen.Att gå runt murhelvetet var ju zkitjobbigt :-)
    Aunte.

    SvaraRadera
  2. Gillar att gå på vatten :) /js

    SvaraRadera