fredag 23 december 2011

Landslagstruppen




Landslagstruppen är klar inför 2012. Självklart kan truppen utökas med ett par spelare. Nya spelare komma in i mästerskapstruppen och tvärtom.

Klara just nu är: Öppen, Thomas Wiede, Ali Abdi, Patrik Andersson, Albin Plantin, Rickard Nilsson och mig själv.
Dam, Jessica Johansson, Emma och Rebecka Bergström, Jenny Hamberg och Matilda Boström.

Jag tror på nya upplägget. Det ska bli kul och intressant att följa och medverka i detta under nästa säsong. Och helt klart är ju att vi inte längre kan bedriva våra satsningar på mindre än ett års sikt framåt. Man måste blicka längre om vi ska lyckas. Precis som i alla andra seriösa sporter. Det räcker inte med att träna några månader och tro man ska slå världens bästa spelare som hela tiden möter varandra och tränar/tränat flera timmar om dagen i flera år. Ska man ta upp kampen måste man ge sig själv samma möjligheter. Och prioritera efter sina mål man satt upp. Det är den enda vägen till framgång!

Nu jävlar kör vi!!



- Posted by Joachim PIMMEN Andersson using BlogPress from my iPhone
-joachim.andersson@coccinelle.nu

2 kommentarer:

  1. Två klubbar som dominerar i landslagen 4 st från Coccinelle & 4st från Halmstad Petank:)

    SvaraRadera
  2. Matilda är än så länge inte medlem i Coccinelle. Dock har det sagts så hela säsongen som passerat. Men än är hon inte medlem. Vi får se va som händer.
    Så länge dessa spelare kommer prioritera boulen och verkligen ta upp kampen mot de bästa spelar det ingen roll vilken klubb de representerar i Sverige. Tillsammans ska vi göra något unikt. Utvecklas och ta in på de bästas försprång! :) /Pimmen

    SvaraRadera