fredag 29 juni 2012

En blogg att följa!

Här har ni en länk till en blogg som bör följas. Här finns det kunskap och visioner, nytänkande och historia.. Killen är grym!

Rasmus Kling
fd styrelseledamot i SBF, men sitter fortfarande kvar i olika kommittéer, tex UNK och TK.
Det tog 2 år innan jag lyckades besegra Rasmus i en boulematch. Han slaktade mig och Jessica i SM dubbeln i Falun bl.a. Min revansch fick vänta ända till Svenska cupen i år. ;)
Läs och begrunda!


http://rasmuskling.blogspot.se/


3 kommentarer:

  1. Tack.Intresant kille på alla sätt å vis...och klok för sin ålder.Me folowe him.

    SvaraRadera
  2. Många kloka tankar i Rasmus blogg (Tack Pimmen, för länken!) och egentligen är det för få som boulebloggar. Har slutat läsa alla pratplank, för det ger inget. Bara en massa, som man säger på västkusten, inbördes tjôt och mothugg. Bloggar låter folk prata till punkt, om ni förstår vad jag menar. Och vi får en chans att tänka efter. Vi skulle behöva fler som vågar ta ett steg tillbaka och lite självkritiskt tittar på hur saker och ting är. Med tanke på det stora antalet licensspelare sett till boule-världen i övrigt, borde vi vara mkt bättre på att ta hand om sporten. Och hävda oss bättre internationellt. Men utan en bra bas, får vi ingen bra topp. Och Rasmus tankar hjälper till att röra om i grytan, på ett positivt sätt. Me like very much.

    SvaraRadera
    Svar
    1. På planken skriver bara de anonyma svinen som inte vågar stå för någonting och kan då skriva vad dom vill och tycka dom är jätte häftiga. I det verkliga livet vågar dom knappt hälsa!

      Rasmus är min förebild! Han är ruggigt kunnig inom det mesta och är skärpt i alla lägen! Hans blogg är ett måste för dom vill driva boulen ytterligare ett steg i rätt riktning...

      Radera