tisdag 21 september 2010

Fyrlingen 2011


Fyrlingen har i år premiär som Nationell tävling. Detta till stor anledning för att 24-Timmars läggs ner. Mer om det i ett annat inlägg senare. Men Fyrlingen är ändå värd en Nationell status. Det är ett bra arrangemang och roligt uplägg. Jag och Jessica hade inga planer på att spela tävlingen i år av helt personliga skäl men ändrade oss när förra årets svenska junior mästare hörde av sig och ville spela med oss.
Niklas Carlén och Alexander Norin ville spela med oss. När framtidens spelare vill spela med en ställer man upp. Och så kommer vi göra. Nu ser man fram emot Fyrlingen.
Det riktigt coola med Fyrlingen i år tycker jag är att den redan är fulltecknad! 3 månader innan spelstart! Det är nästan synd att Fyrlingen endast tar emot 48 lag ;) Men det är ju trotts allt ett angenämt problem!
Men bra arrangemang har inte problem att få deltagare! Med andra ord så finns det för många dåliga arrangemang som får spelarna att tycka det är tråkigt! Bättre arrangemang kommer generera fler tävlande. Fler tävlande kommer generera mer pengar. Mer pengar kommer generera i ännu bättre arrangemang osv osv...


2 kommentarer:

  1. Vi får lura på om vi ska ta in absoluta max 64 lag till 2012 års upplaga, det skulle innebära en hel del problem med ytor runt omkring själva spelet som vi är rädda förstör helhetsintrycket. Men vi har lite idéerför det oxå.
    Hur som helst är det sjukt kul att det är sånt tryck och precis som du skriver är det säkert en kombination av att det är ett bra arrangemang med en rolig spelidé och att 24-timmars lägger ner.

    SvaraRadera
  2. Jag tror ni lätt hade skrapat ihop 48 lag även om 24-Timmars varit kvar. Men som det blev görs det ju bara Fyrlingen bättre :)
    Hoppas det blir ett roligt arrangemang även denna gången. Missade att vara där i år pga många tävlingar!
    Nästa år kommer jag bara spela de tävlingar jag tycker är värda att besöka! Allt annat göres icke besväret! :) Lycka till Herman med nästa års första Nationella tävling! :)

    SvaraRadera