måndag 11 april 2011

Helgen som varit

Final båda dagarna i Sydträffen i Trelleborg. Seger i trippeln ihop med Kerstin Hjelm och final förlust mot Jimmy Löf och Bosse Persson i lördagens dubbel. Resultatmässigt får man vara jätte nöjd med helgen. Men spelmässigt var de ingen super hit! Vädret var kanon båda dagarna fram till slutet. Då kom vinden och den var inte så mild. Men solen var framme båda dagarna och det var en helt underbar utomhus premiär! Kul att även träffa Jörgen Sylvander, Magnus Wedel och Anders Larsson. NOSTALGI!
Nästa inplanerade tävling är Nationella Lindome spelen i Lindome om ca en månad. Innan dess finns dock Äggcupen i Malmö. Men får nog först se hur vädret blir fram tills dess.

3 kommentarer:

  1. Att se Jörgen komma in på banan plomba som om det var igår han gjorde det sist va störtskönt. Och hela laget var en härlig nostalgi att se även om Anders och Wedel inte har varit borta riktigt så länge. Hoppas vi se snart igen. Man kan ju hoppas vi får se många fler såna lag i sommar. Några boulespelare jag skulle vilja se komma tillbaka skulle väl vara Bengt, "Masken" och Lille Kri, Det hade väl varit härligt?

    SvaraRadera
  2. Anders "Masken" spelar i Coccinelle PC.. Han har varit och spelat lite med oss. Men som jag förstått det har han inte mycket tid.. Tyvärr, en underbar profil! :)
    Bengt Månsson vill jag också ha tillbaka! Hans vinnarskalle.. Han e grym!

    Det finns många gamla profiler man saknar. Men det kommer även nya! Vi får inte leva i det förflutna! Utan se framåt! Men visst, jag saknar också dessa starka profiler på banan... :)

    Och vem var du? :)

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha Jocke jag glömde visst skriva under det där

    /Tony

    SvaraRadera